Måndag 14/9

14 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och på att inte snubbla över de hinder som uppstår under dagen. Du bör ha fokus och intresse för att klara de utmaningar som ligger framför dig. Kvällen handlar om en hobby eller om att träna.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och ganska oinspirerande. Det kanske låter rätt så tråkigt, men i själva verket tycker du att det är skönt att slippa fundera så mycket. Du kör på med de vanliga rutinerna och du känner dig på gott humör nästan hela dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir ganska seg inledningsvis. Du har svårt att ställa om dig från helg till vardag och det märks inte minst på morgonen. Under dagen får du nyheter som rör ekonomin. Det kan vara både negativt och positivt beroende på dina förväntningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir förvånad över hur starkt du känner i en viss fråga. Det handlar om att du påverkas av emotionella planeter som Jupiter och Månen vilket gör dig mer passionerad när det kommer till dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar lugnt. Du tycker att du har hundra procent kontroll och du trivs med det du gör. Under dagen upptäcker du en mängd brister som irriterar dig och då börjar du protestera, något som inte är uppskattat.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen får du både goda och dåliga nyheter. Du känner att du har möjlighet att utvecklas inom ett nytt område, men då behöver du din chefs stöd och han har inte riktigt den tid för dig som du behöver.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rätt så varierande och stimulerande. Du tar dig an en ny uppgift och du blir förvånad över hur rolig du tycker att den är. Det här passar din lätt kaotiska läggning eftersom uppgiften inte är så exakt, tonvikten ligger på kreativitet snarare än precision.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är det bra om du inte sätter dig på tvären när det gäller nya uppgifter. Om du vill vidare i ditt arbete är det bra om du försöker samarbeta med människor som tänker lite annorlunda gentemot vad du gör. Det blir en bättre dynamik i gruppen på så sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar mest om att ta del av olika grupper och om att utveckla teorier från pappret till verkligheten. Det blir en intressant dag, men delvis ganska monoton vilket gör att du tappar fokus fram emot eftermiddagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över hur framåt en viss person är den här dagen. Det verkar som om han eller hon har bestämt sig för att lära känna dig oavsett vad du tycker och tänker. Han eller hon skräms inte av ditt välpolerade och ogenomträngliga ytskikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen har du fullt upp. Det finns en mängd personer som litar till ditt omdöme och som söker upp dig för att få råd i olika frågor. Du tycker att det är smickrande och jobbigt på samma gång eftersom du får svårt att hinna med det du ska göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du är på sprudlande gott humör och inget eller inga kan förstöra det. Under dagen möter du människor från olika kulturer och du inser hur många gemensamma nämnare ni har trots att ni kommer från så olika bakgrunder.

 

 

 

Annons