Onsdag 16/9

16 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Det blir en bra dag där du hinner med både jobbet och att snacka bort lite dötid. Dina sociala talanger gör att du alltid är väldigt uppskattad när du jobbar i grupp.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir både lugn och stressig på samma gång. Du har mycket som du behöver hinna med samtidigt så finns det en harmoni och ett lugn i ditt tecken som gör att du inte stressar även om tiden är knapp. Du blir effektiv istället för uppjagad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga fatta beslut även om det kan vara jobbigt. Du vet vad du vill i ditt hjärta, men du vet också att ditt beslut kan komma att röra upp en hel del känslor. Här gäller det att vara stark även om det känns tufft.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen får du möjlighet att lära känna en person som intresserar dig lite närmare. Det är sällan som ni är ensamma, men idag så är ödet på din sida och du har möjlighet att få spendera flera timmar med personen i fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland blir du så arg så att du exploderar. Idag är det en sådan dag. Du har svårt att bara ta det lugnt och försöka bena ut vad det är som har hänt. Istället blir du rasande och du låter din ilska går ut över allt och alla i din närhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är fast övertygad om att du har rätt, fast nästan alla andra vet att du har fel. Dagen går åt till att bevisa, överbevisa och återigen visa på att din åsikt är den som är korrekt. Räkna med en hel del konflikt den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar tag i ett projekt som blivit liggande på grund av tidsbrist. Det visar sig att du omedvetet har bearbetat det här projektet och nu när du påbörjar det igen så väller det fram en massa bra idéer som är knutna till din uppgift.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen är det bra om du är lyhörd för de känslor som spelas upp omkring dig. Det finns en massa passion, glädje, ilska och frustration i din närhet och du måste få alla dessa känslor att samspela i en fungerande grupp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att inte säga nej även om det är frestande. Du kommer att vinna på att vara flexibel och att bjuda till även om du är stressad. En vän söker upp dig för att få råd i en ekonomisk fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir omtumlande, rolig och varierande. Det du tror ska hända på morgonen när du vaknar visar sig vara helt fel. Ödet leder in dig på en väg som du är avsedd att gå så det gäller bara att hänga med, hålla tummarna och våga chansa.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du väldigt lite åsikter när det kommer till jobbet. Du vill köra på och få dina arbetsuppgifter överstökade så du kan ägna resten av dagen åt ett sidoprojekt som du har. Även om det är knutet till jobbet så ser du det mer som en hobby än som ett arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Du strålar av energi och av målmedvetenhet just nu. Överför all den här positiva mentaliteten till ditt arbete så finns det inga hinder för vad du kan uppnå för mål.

 

 

 

Annons