Torsdag 17/9

17 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen så träffar du människor som inspirerar dig på olika sätt. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du utvecklas mycket i ditt sätt att tänka. Din förståelse för andra kulturer ökar också den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du backar inte för något den här torsdagen. Du vet att allt är lika jobbigt så det är bara att bita ihop och ta en sak i taget. Under dagen får du beröm för att du lyckas hålla så högt tempo som du gör och att du bokstavligt talat lyckas med konsten att koka soppa på en spik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Solen är i en stark position i förhållande till ditt tecken vilket ger dig mer energi än vanligt. Nu gäller det att hitta sätt att kanalisera den här energin och använda dig av den i din vardag, något som inte alltid är så lätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte särskilt långsam, men jämfört med en kollega går allt du gör i snigelfart. Han/eller hon spritter av entusiasm och hugger tag i alla nya uppgifter som trillar in. Det gör dig irriterad eftersom du känner dig ganska värdelös.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du testa lite nya idéer. Du vill införa dem i ditt vardagliga arbete men än så länge så har de en del barnsjukdomar som måste rättas till. Det här är ett projekt som du inte bör stressa fram.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet en hel del om din kollega som han inte har en aning om att du vet. Ibland kan det vara svårt att bära på så många hemligheter, samtidigt så vet du att det ger dig ett övertag. Under dagen får du mer nyttig information som du måste hålla tyst om.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta olika initiativ utan att för den sakens skull trampa på dina kollegors tår. Som tur är vet du hur du ska kunna gå fram varsamt utan att irritera din omgivning. Kvällen fokuserar på fest eller på vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska osäker på hur du ska reagera på en information som du fått. Det är både goda och dåliga nyheter på en gång. För din del lutar det mest åt att nyheterna är bra, men du vet andra som inte kommer att se det på samma sätt som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har ett högt tempo inledningsvis den här torsdagen, men efter lunch försvinner din energi helt och allt går plötsligt väldigt långsamt. Kvällen handlar om ett vad av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du i centrum för många personers uppmärksamhet och det tycker du är både roligt och lite konstigt. Det handlar inte om vad du gjort utan om vem du är. Det finns något i din personlighet som lockar människor att ta kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går varsamt fram med nyheter som du vet att dina kollegor inte kommer att gilla. Det handlar om en nödvändig, men ganska tuff förändring på arbetsplatsen. Här gäller det att framställa nyheterna på ett bra sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir varierande och rolig. Just nu umgås du mycket med en kollega som alltid lyckas få dig på gott humör även om saker ser ganska mörka ut. Han eller hon verkar tagit det på sig som sin uppgift att muntra upp dig och stötta dig.

 

 

 

Annons