Fredag 18/9

18 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir intensiv på ett ganska jobbigt sätt. Du har hundra bollar i luften samtidigt och till slut så orkar du inte fokusera på det vis som krävs när man har så mycket på gång som du har just nu. Här gäller det att hitta ett sätt att strukturera arbetet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska jobbig, men du känner dig duktig och då orkar du lite mer än vanligt. På kvällen är det god mat och hemmamys som gäller. För dig är det viktigt att helgen blir en kontrast mot vardagen så du kan slappna av ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du möjlighet att vara effektiv utan att för den sakens skull vara slarvig. Du får hjälp med att strukturera ditt arbete av en person som har betydligt mer erfarenhet och kunskap än vad du har.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite extra modig idag och bestämmer dig för att våga satsa. Du vet att du har mycket att förlora på just det här initiativet, men det du har möjlighet att vinna är så pass attraktivt att du tar risken av en förlust.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vet du hur du ska kunna få en person som du tycker om att göra dig en tjänst. Visst är det manipulation, men å andra sidan brukar du ställa upp honom när han behöver din hjälp. Kvällen blir social och festlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar flera riktigt bra beslut och du tyckeratt den här fredagen löper på bra Du harvissa problem att lösa, men du gör det på ett elegant sätt, utan att det blir så stor förändring för de inblandade parterna.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen vågar du ta till i överkant för att lyckas med dina mål. Det gäller både när du sätter tidsmarginaler och när du bestämmer priser. Du vet att om du räknar högt på båda områdena som kommer du garanterat få en vinst.

Skorpionen 23/10-21/11

Din dag är varierande och rolig även om du skulle önska att saker inte behövde gå så fort. Du känner ofta att du slarvar med detaljer bara för att hålla de tidsramar som är uppsatta. På kvällen kan det bli romantiskt för nykära Skorpioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyller på andra när du gör fel idag och det har du inte det minsta dåliga samvete för. Ni har en regel på ert arbete och det är att alltid skylla på den person som för tillfälligt är borta. Då blir det svårare för era chefer att ge ut ett passande straff.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande och går väldigt fort. Du följer med i ett flöde av händelser utan att egentligen själv veta vad som händer. Så länge du har roligt så tycker du det är okej att bara flyta med och låta andra ta initiativet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska händelserik fredag där du tvingas att arbeta hårdare än du tänkt dig. Just nu finns det en konflikt i ditt privatliv som gör det svårt för dig att riktigt veta vad det är du vill ha. Du tenderar att grubbla på problemet när du borde arbeta istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att få människor i din närhet att må bra just nu. Du spenderar mycket tid och omtanke på att få varje person som du bryr dig att känna sig speciell. På kvällen träffar du en nära vän och ni utbyter en hel del skvaller.

 

 

 

Annons