Lördag 19/9

19 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det handlar om att vara stark den här lördagen, även om det kan kännas svårt. Vad som händer är att du måste försöka att vara bestämd mot någon som står dig nära trots att du vet att ditt motstånd kommer att väcka en hel del irritation hos din vän.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rätt så stressig fast den egentligen inte skulle behöva bli det. Du tvingar dig själv att ha ett högt tempo under det mesta av dagen. På kvällen finns det tid över för dig att umgås på tu man hand med en vän eller din partner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att motstå ett förslag som du får den här dagen. Du vill gärna visa lite extra uppmärksamhet mot en viss person, men han eller hon drar sig undan och du förstår inte varför. Fundera över vad du sagt och gjort den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir varierande och intensiv på ett bra sätt. Du har haft stora förväntningar på den här lördagen. Tyvärr blir det kanske inte precis så som du skulle önskat, men om du bara sänker kraven en aning så kommer du att ha riktigt roligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir aktiv och bjuder på både frisk luft och fysiska utmaningar. Du känner dig stark och full av glädje. Just nu finns det mycket positiv energi i dit horoskop och du attraherar personer från alla typer av kulturer och alla åldersgrupper.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen finns det en risk att du gör av med lite för mycket pengar. Det handlar främst om impulsshopping. Du gör av med en hög summa på något som du egentligen inte behöver. På kvällen får du dåligt samvete för alla pengar som du slösat bort i onödan.

Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen är du väldigt bestämd och det är ovanligt för att vara du. Oftast brukar du ge med dig om du har många emot dig men idag vill du faktiskt följa din linje oavsett vad omgivningen tycker och tänker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en varierande och rolig lördag där du ser till att vara i händelsernas centrum. Du tycker om när det är full fart och du lockar dina vänner till skratt med dina tokiga upptåga och din varma personlighet. Kvällen handlar mest om att mysa med någon som du tycker om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen bjuder på massor av känslor och ditt humör tenderar att explodera då och då. Du är rätt så snarstucken och det utnyttjar en yngre familjemedlem till sin fördel. Under kvällen får du höra skvaller från en bekant. Du blir lite förvånad över de rykten som florerar.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en intensiv och rolig dag. Du gör saker som du inte skulle göra i vanliga fall, men nu faller du för grupptrycket. Du vet att du kommer vara tvungen att ta konsekvenserna av ditt uppförande vid ett snare tillfälle.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och kreativ. Du lyckas inom områden där du tidigare gått bet och du blir väldigt stolt över din prestation. På kvällen ägnar du dig gärna åt aktiviteter så som restaurangbesök, bio eller liknande.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rätt så intensiv lördag där du ständigt råkar i gräl med en yngre familjemedlem eller släkting. Det handlar om att nu ser olika på begrepp som har med etik och moral att göra. På kvällen ägnar du dig gärna åt romantik.

 

 

 

Annons