Söndag 20/9

20 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du inte sticka under stolen med att du är arg. Om du döljer dina känslor är risken stor att det bara blir ännu värre. Visa att du är sårad och förklara varför du känner så som du gör. På kvällen är det fest som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir intensiv och mysig på samma gång. Du har en hel del att stå i samtidigt som du vill hinna med att bara ta det lugnt och mysa lite. Under dagen får du flera roliga överraskningar och du blir riktigt rörd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du vet vad du vill och du kämpar för att nå dit den här dagen. Du har en idé om hur du ska kunna driva igenom dina planer utan att det inte blir alltför kostsamt.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen möter du en person som ifrågasätter din kunskap inom vissa områden. Du bli arg eftersom du anser att det bara är struntprat. Under kvällen får du möjlighet att motbevisa den här personens teori.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir livlig och rolig. Du har massor av idéer om hur du ska förenkla och förbättra ett projekt som du och din vän har satt igång. Tänk bara på att inte ta över allt utan låt din kompis vara med och bestämma lite.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir varierande på flera olika sätt. Du har massor av järn i elden och du ser till att hålla ett högt tempo redan från morgonen. Under kvällen kan en konflikt mellan dig och en familjemedlem plötsligt eskalera.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en stillsam söndag där du får möjlighet att bara vila och njuta av att slippa alla måsten. En vän vill få med dig ut i naturen, det kan vara svampjakt eller en långpromenadDu tycker inte det känns särskilt lockande med skogsäventyr.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och harmonisk. Du verkar umgås med familjen eller med släkten. Det finns en möjlighet att du firar en födelsedag för horoskopet visar på mycket stillasittande och en hel del god mat. Det finns risk för magproblem fram emot kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/1

Söndagen bjuder på många skratt. Din humor lockar alla till ett leende och själv älskar du att vara i centrum för all uppmärksamhet. Är du singel är det här en bra dag att träffa nya vänner på. Du attraherar många olika typer av människor just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir kanske inte alls som du tänkt dig. Du vill mysa med en vän, men spelreglerna ändras och det blir en ganska känslomässigt kaotisk dag. Du slungas i en värld av heta känslor som du egentligen inte alls vill ha. Slappna av och låt dig svepas med för en gångs skull.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trotsar din chef genom att göra något som han eller hon har bett dig att undvika. Det handlar om att du vill markera dig självständighet och att du inte tänker låta någon bestämma över dig. Kvällen blir ganska intressant.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och massor av glädje. Under den här söndagen får du möjlighet att träffa massor av olika personer som du nästan aldrig ser nu för tiden. Kvällen blir tidig och det tycker du är skönt.

 

 

 

Annons