Måndag 21/9

21 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här måndagen är det bra om du ifrågasätter det uppenbara.  Jupiter ger dig en förmåga att läsa mellan raderna och gör dig uppmärksam på detaljer som du vanliga fall skulle ha missat. På kvällen är du ovanligt social.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen tvingas du göra en hel del extra arbete för att reda ut en röra som någon annan orsakat. Det här kan leda till irritation och uppgivenhet. Försök att behålla ditt goda humör genom att liva upp dagen med skämt och bus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att motivera dig själv till att prestera. Just nu är du inne i en svacka och du har svårt att riktigt kunna leverera på topp. Under måndagseftermiddagen får du höra ett oroande rykte som berör din arbetsplats.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu står du inför ett val som inte är så lätt för dig att göra. Du vet att om du förblir passiv så kommer den här möjligheten att glida dig ur händerna samtidigt som du är oroad över konsekvenserna av att du agerar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tar du tag i praktiska uppgifter. Det blir en givande dag på många sätt, samtidigt som slipper att stressa eftersom du har bra kollegor att jobba med. På kvällen ägnar du dig gärna åt motion av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir på det stora hela en bra dag. Du fokuserar på rätt saker och du håller ett bra tempo hela dagen. Under eftermiddagen och kvällen är det hemmys och vänner som gäller. En vän tar upp vissa planer som han/hon har inför hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar mer än du tror om du bara litar på din egen förmåga. Vanligtvis är du ganska självsäker av dig, men det finns något i den här situationen som du befinner dig som gör dig oroad. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du fråga som skapar en hel del oroliga tankar för din del. Du läser in mer betydelse i den här frågan än vad som finns där. Försök att fokusera på jobbet istället för att grubbla över privatlivet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en oro och en hel del nervositet i ditt tecken just nu. Du har svårt att slappna av och bara vara dig själv. Din rastlöshet kommer varje höst, men just nu är den starkare än vanligt. Du längtar verkligen bort.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen har du förutsatt dig att ta det lugnt och hålla dig borta från alla intriger. Ändå dras du till oroligheterna och du försätter dig själv i en situation som du inte vet hur du ska hantera. Det blir en omtumlande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är du verkligen avslappnad. Du njuter av stunden och undviker att tänka på framtiden. När det gäller kärleken är den snarare harmonisk än passionerad. Du tycker att det är bekvämt att ha det så som du har det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får ett förslag som du tar under övervägande trots att du vet att det egentligen är orimligt. Det finns en förhoppning om att du ska kunna reda ut den här härvan utan att såra någon, men längst inne i hjärtat vet du att det inte är möjligt.

 

 

 

Annons