Tisdag 22/9

22 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn inledning på tisdagen och det tycker du är skönt. Just nu är du inne i period då du är väldigt morgontrött. Du har svårt att komma igång före lunch och du undviker alla former av ställningstagande innan klockan tio.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en livlig tisdag där du fokuserar på att få saker gjorda snarare än på att ha roligt. Du vet att du kommer vara nöjd med din prestation när dagen väl är avklarad, men på morgonen så känns det inte lika roligt när allt jobb ligger framför dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en uppgivenhet i ditt tecken som du har svårt att råda bot på. Den här influensen är temporär så det gäller bara att ta en sak i taget och inte grubbla så mycket över framtiden. Nästan alla problem som du har kommer att lösa sig själva på ett elegant sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på överraskningar i olika former. Det blir en rolig och produktiv dag där du passar på att flirta lite med en person som attraherar dig mer än du vill erkänna. Kvällen handlar om sport eller om att röra på sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är det bra om du är organiserad annars kan du missa viktiga bitar. Var noga med detaljer och skriv upp det som du inte får glömma. Under dagen kan en chef komma att ifrågasätta din kompetens och då gäller det bara att ta ett djupt andetag och räkna till tio.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lite annorlunda tisdag. Det kan vara att du är på utbildning eller så hjälper du människor som är under utbildning. Du träffar intressanta personer och du vidgar dina vyer ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av humor i ditt tecken och du tycker att det är underbart att leva just nu. Oavsett om du är nyförälskad eller inte så finns det en positiv energi som gör att det mesta går enkelt för dig. Ta tillvara på det den här tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du brukar inte vara feg, men just nu finns det en influens som manar dig till försiktighet och vill få dig att inte ta risker. Ibland måste man lite på sin magkänsla snarare än på sitt förnuft.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du har satt dig i en jobbig situation och du har inte riktig koll på hur du ska ta dig ur den. Samtidigt så stimuleras du av utmaningen och själva problemet gör dig på gott humör snarare än oroad. Det blir på det hela taget en bra tisdag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ingen aning som vad som sker omkring dig just nu. Du går i din egna lilla bubbla och det är du rätt så nöjd med. Det finns bara en person som varje gång ni ses lyckas tränga igenom din försvarsmur och få dig att känna dig väldigt utsatt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på upplyftande händelser i form av nya erfarenheter och en hel del skratt. Det blir en bra dag även om du får jobba hårt för att nå dina mål. På kvällen är det skönt att få vara för sig själv och bara ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lojal i dina känslor och du ställer dig alltid på din vän/dina vänners sida oavsett om de har rätt eller fel. Idag hamnar du just i en sådan situation där du försvarar en person som du vet har agerat ganska igenomtänkt.

 

 

 

Annons