Onsdag 23/9

23 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir ganska tråkig. Du tvingas jobba med en hel del rutinfrågor samtidigt som du måste hinna med en del nya uppgifter som av någon anledning har hamnat hos dig. På kvällen vill du bara mysa hemma och du vägrar att gå utanför dörren.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en person som ständigt gör dig arg så undvik honom/henne den här dagen. Varför reta upp dig när du helt enkelt bara kan hålla dig undan. Dagen bjuder på tankeexperiment och nya utmaningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill få rätt i en viss fråga, men det blir inte som du tänkt dig. Sanningen är att du måste tänja rätt så mycket på fakta om du ska få rätt. Under dagen tar du ställning till ett ekonomiskt beslut. Det här är något som du inte kan förhala längre.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hamnat i en knepig situation. Ditt hjärta vill en sak men ditt förnuft talar emot ditt hjärta på en mängd punkter. Här måste du välja vilken väg du ska gå. Den säkra eller den lite mer äventyrliga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har haft en hel del problem med en kollega som inte vill lyssna på vad det är du har att säga. Han eller hon går alltid sin egen väg oavsett om det är vettigt eller inte. Nu kommer hans/hennes beslut att även påverka din vardag och det gör dig arg.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska medioker onsdag där det roligaste på hela dagen är lunchen. Låter det trist? Du behöver den här typen av dagar som kontrast till allt som i vanliga fall sker kring dig. På kvällen passar det bra att hälsa på en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du tag i problematik som rör framtiden. Det handlar om att du måste fatta ett snabbt beslut som kommer att påverka både dig och dina närmaste under en lång tid framöver. Under kvällen får du en fin komplimang av en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och annorlunda. Du bryter mot dina vanliga rutiner och gör något högst oväntat. På kvällen träffar du en person som du hört en hel del skvaller om men som du aldrig sett i verkligheten. Det blir en intressant kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din humor hjälper dig att få som du vill i olika sammanhang. Du använder dig av din charm och då kan ingen säga nej till dig. Det här fungerar fint till idag då du stöter på ett rejält hinder i form av en person är immun mot din oemotståndlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen har du planerat att jobba, komma hem slappna av och helt fokusera på dig själv och dina behov. Det blir inte alls som du tänkt dig. Du kan förbereda dig på en händelserik eftermiddag där du får en ordentlig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du betett dig illa mot en person som du egentligen tycker om men som alltid lyckas irritera dig på ett eller annat sätt. Nu vet du inte hur du ska be om ursäkt utan att det blir fel. Här gäller det att fundera igenom problemet noggrant.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har massor av olika saker på gång just nu så det är svårt för dig att engagera dig i andra personers liv. Det gör att du missar att en vän mår dåligt och när du väl upptäcker det så får du väldigt dåligt samvete.

 

 

 

Annons