Torsdag 24/9

24 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig torsdag där du umgås mycket med dina kollegor. Du gör inte så mycket nytta som du borde, men ibland tycker du att du kan unna dig att vara lite lat. Under eftermiddagen bjuder en vän dig på något nytt.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen kan du förvänta dig en hel del hårt arbete. Dagen tar en oväntad vändning när en kollega plötsligt blir sjuk och du tvingas styra upp en del av hans/hennes uppgifter. Under kvällen verkar du vara iblandad i ett volontärprojekt av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är riktigt arg på en vän eller släkting. Han eller hon har försökt att hjälpa dig men du tycker att det känns som han/hon har gått bakom din rygg. Du behöver få perspektiv på hela situationen innan du pratar med din vän/släkting igen.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en känslomässigt omtumlande period. Du kan vara väldigt lycklig eller så är det precis tvärtom. Oavsett i vilket tillstånd du befinner dig i så handlar det om starka känslor som du har svårt att hantera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du unnar dig en hel del lyx idag fast du egentligen inte har råd. Du vet att det är nära till lön så då tycker du att du förtjänar att skämma bort dig själv lite extra. På kvällen tvingas du inse att du har haft fel i en fråga som rör en kommande semester.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte alls så envis som du brukar vara. Det finns mycket luft i ditt tecken just nu vilket både gör dig mer anpassningsbar men också benägen att ge upp i förtid. Det här är ett problem som du måste tampas med.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen är det bra om du lyssnar på de förslag som du får av en släkting. Du kan spara en massa pengar om du bara är lite försiktig med dina inköp den här dagen. På kvällen måste du engagera dig i ett åtagande som du lovat att styra upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underhållande torsdag, särskilt om du upplagd för att möta nya människor. Under dagen får du flera roliga idéer. Du känner dig kreativ och lite busig. En kollega irriterar sig på att du flamsar för mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen är det bra om tar tag i ett långtråkigt projekt som måste göras. Om du skjuter upp det till fredagen kommer du bara bli arg på dig själv. Under kvällen är det bra om du ägnar dig åt en hobby där du arbetar med händerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite försiktig i dina uttalanden den här torsdagen och det är bra. Om du säger vad du egentligen känner kan du få problem. Analysera dina känslor noga och försök bena ut vad det är du egentligen vill. Just nu är du väldigt kluven.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen får du gärna testa nya saker även om du inte får slarva med det du måste göra. Under dagen möter du en eller flera personer som kan hjälpa dig i ett projekt som du har. Utnyttja deras kunskap och låt dem använda sig av dina kunskaper.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir rolig och lite annorlunda särskilt om du vågar tänja på gränserna lite mellan chefer och vanliga dödliga. Ibland har du väl stor respekt för dem som är över dig. Kvällen handlar om kärlek och romantik.

 

Annons