Fredag 25/9

25 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du vill och det gör att du måste chansa lite för att hinna med allt. Ibland är du väldigt kvick, oftast när det handlar om saker som intresserar dig. Under dagen får du nog av en bekant som hela tiden pikar dig. Du säger ifrån.

Oxen 20/4-20/5

En kombination av Månen och Solen gör dig både romantisk och glad på samma gång. Det finns en positiv energi dit ditt horoskop som avspeglar sig i allt du gör. Underdagen njuter du av att skapa med händerna och experimentera lite med några idéer som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir slentrianmässig, men den går ändå fort. Du hinner med alla måsten och får till och med lite utrymme att göra mindre uppgifter som inte är nödvändiga men som du tycker är roliga. Kvällen bjuder på fest och trevligt sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period där du hela tiden funderar över vad som är rätt och vad som är fel. Det finns många saker att grubbla över och ibland blir du tveksam om du har gjort rätt val. Kvällen blir en riktig familjekväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten att förändra något i ditt arbete. Du vill utveckla och förenkla vissa uppgifter men det krävs att din chef godkänner de här idéerna. Du måste sälja in projektet genom att visa att det är ekonomiskt fördelaktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig fredag där du skrattar mycket. Du njuter av att umgås med en vän som du vet tycker att ni träffas för sällan. Kvällen bjuder på en hel del små överraskningar. Här gäller det att ta för sig utan att skämmas.

Vågen 23/9-22/10

Du är mycket bestämd tack vare jordinflytande i ditt tecken. Det här är en påvverkan som kommer segla in och ut i ditt horoskop den närmaste tiden. På kvällen övertalar du en vän eller din partner att vara lite vågad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du gjort fel, men du har svårt att erkänna det eftersom du vet att det får konsekvenser. Under fredagen möts du av flera arga personer som fått lida för ditt uppförande. Här gäller det att vara så smidig som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du gärna chansa på att din plan faller väl ut. Du har stjärnorna med dig och de ger dig ett positivt flöde som du kan använda dig av i alla möjliga sammanhang. Det viktiga är att du inte låter dig nedslås av en kollegas dåliga humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir minst sagt intressant. Du möter människor i olika sammanhang och du lär känna ny personer. Genom att var dig själv vinner du förvånansvärt många personers gillande och det blir en lyckad dag. Kvällen kan bjuda på oväntad romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du bjuder till lite extra just nu för att få som du vill. Du vet att din charm fungerar alldeles utmärkt, men då måste du också anstränga dig. Under kvällen blir du lite upprörd över en nyhet som du får. Du känner dig bortglömd.

Fiskarna 19/2-20/3

Dina bästa egenskaper är att du är positiv och charmig. Det är svårt att motstå ditt skratt och din karisma. Det utnyttjar du till din fördel på arbetet. Du lyckas få människor att gör det lilla extra bara för att du ska tycka bättre om dem.

 

 

Annons