Lördag 26/9

26 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och harmonisk lördag där du sätter familjen i första rummet. Du njuter av att slippa fundera så mycket den här dagen. Du kan gå upp i nuet istället. Kvällen bjuder på god mat och en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir mer stillasittande än du skulle önskat, men du försöker ändå att hålla dig vid gott mod. Det finns väldigt mycket spännande att titta på den här dagen och du känner att du lär dig nya saker hela tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen är det bra om du tar tag i några projekt i hemmet som ofta halkar efter. Det finns en hel del att göra och det är bra om du är aktiv. Under dagen samtalar du med en vän om framtiden. Du känner dig osäker på vissa punkter i er relation.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik och underhållande lördag där du tar många egna initiativ. Det föreligger en viss risk för svartsjuka från ditt håll, särskilt om du är i en ganska ny romans. Under dagen får du flera möjligheter att göra bra investeringar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att hantera alla problem som du stöter på. Det är för mycket som sker i ditt liv just nu så du skulle behöva ta en time out och bara fundera över framtiden. Ta gärna råd av en äldre släkting med mycket livserfarenhet.

Jungfru 23/8-22/9

Månen är stark i ditt tecken just nu och det ger dig möjlighet att utvecklas inom all möjliga områden. Under dagen får du möjlighet att ta ställning i en fråga som rör en kortare semester eller en utlandsresa. Det handlar om ekonomi och om tidpunkt för resan.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar mer än du visar. Under den här hösten har det växt fram ett grundmurat självförtroende som hjälper dig över alla möjliga hinder. Under dagen kan det upp stå en konflikt mellan dig och en släkting. Ni har svårt att dra jämt just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om vänskap och om att utveckla ett intresse eller en hobby som du har. Det blir en rolig dag där fokus ligger på utveckling och på att lära sig nya saker. Kvällen kan bjuda på en spontan fest eller middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här lördagen är du väldigt försiktig med dina åsikter i olika ämnen. Det finns en person som har lätt för att bli arg just nu och du försöker att undvika att irritera honom/henne allt för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att vinna eller förlora och du är inte beredd på att förlora. Det finns något som betyder mycket för dig och som du är villig att slåss för. Kvällen kan bjuda på en oväntad vändning. Särskilt när det kommer till kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Du chansar en hel del nu och det kan både bli bra och dåligt. Det finns något som du vill utveckla, ett projekt eller en hobby av något slag. Under dagen testar du lite olika idéer för att se vilken av dem som är den bästa i just det här sammanhanget.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd att göra fel och då blir du lite för försiktig istället. Ibland är det bäst att vara rak från början och inte dölja något. Att trassla in sig i lögner kommer att bli jobbigt. Du har svårt för att ljuga eller ens att försköna sanningen.

 

 

 

Annons