Söndag 27/9

27 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska oväntad söndag där du får möjligheten att göra en kortare resa eller utflykt. Det som från början var tänkt att bli en riktigt slö hemma dag utvecklas till något helt annat. Du blir förvånad över livets vägar ibland.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir förvånansvärt lugn och avslappnad. En bråkig släkting håller sig undan vilket ger dig möjlighet att ägna dig åt saker som du tycker är roliga. Under dagen får du en fråga som rör inte bara arbetet utan hela din framtid. Något att fundera över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och väldigt driven den här söndagen. När resten av familjen och bekantskapskretsen tar det lugnt och vilar upp sig passar du på att testa dina gränser inom många nya områden. Det blir utvecklande och lite stressigt.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland slarvar du lite väl mycket och det kan få konsekvenser. Förr veckan av en sådan period då du missade saker som du blir tvungen att rätta till nu på helgen. Inte så roligt kanske, men du kommer känna dig nyttig i alla fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen tar du tag i olika uppgifter som har med framtiden att göra. Du påbörjar en hel del småsaker som kan leda till ett större projekt längre fram. Det här är något som du tycker är både stimulerande och underhållande på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Din förmåga att känna empati är lite eftersatt just nu och därför har du svårt att sätta dig in i en väns känslor när hon ber dig om råd. Du upplever din vän som gnällig och lat istället för att se saker hur hennes perspektiv. Din brist på medkänsla kan leda till ett gräl mellan er två.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen har du verkligen chansen att få ta del av en hel del roliga saker. En vän eller släkting bjuder med dig på en spontan aktivitet och det blir roligt. Under dagen får du möjlighet att lära känna en riktigt intressant person.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är envis och driven och det hjälper dig när du kör fast idag. Det handlar om en hobby som du har och som du vill utveckla i en ny riktning. Du vet hur du vill att resultatet ska bli, men vägen dit är lite vag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här söndagen handlar om skratt och om närhet. Det blir en bra och givande söndag där dina vänskapsband stärks och du får möjlighet att lära känna ny intressanta personer. Var inte så misstänksam mot det som är främmande, du behöver lite nyheter i ditt sällskapsliv.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig på ett helt annorlunda sätt än du tänkt dig från början. Du har planerat att vila och bara vara, men det finns människor omkring dig som vill träffa dig. Du får en väldigt social dag med mycket värme och en del flirtande.

Vattumannen 20/1-18/2

Din humor är på topp just nu är det är bra eftersom du befinner dig i en situation som kan vara lite besvärlig. Det handlar om att du harstarka känslor för flera personer och nu vet du inte riktigt hur du ska göra. Det blir ett svårt beslut.

Fiskarna 19/2-20/3emmamys.

Under söndagen passar du på att sköta om dig själv lite extra. Du skämmer bort dig med god mat och massor av hemmamys. Under dagen hör en person av sig om ett praktiskt dilemma som ni måste lösa tillsammans.

 

 

 

Annons