Måndag 28/9

28 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska enformig måndag där det gäller att behålla fokus hela dagen även om det går trögt. Knepet är att hitta små saker som gör det roligt att arbeta och som underlättar alla vardagsrutiner.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen jobbar du på utan att tänka. Du gör saker i samma ordning som du brukar och du trivs bra så länge inget eller ingen rubbar dina cirklar. På kvällen vill du gärna umgås med en vän som du inte sett på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig med allt som du tar dig för idag. Du har en känsla av att allt du gör går åt skogen så därför undviker du att starta igång nya projekt eller ta dig an svåra uppgifter. En kollega är ganska flamsig idag och det irriterar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen är det bra om du är försiktig med saker som rör pengar. Du har en förmåga att agera impulsivt och då gör du av med mer än du tänkt dig. Kvällen blir lugn och harmonisk med mycket närhet och kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska jobbig dag. Du är trött på att bråka med en kollega om er respektive uppgifter så det blir ett tyst krig istället. Just nu finns det mycket jord i ditt tecken vilket gör dig ovanligt envis. På kvällen möter du nya människor i ett ganska oväntat sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv och rolig. Du verkar gå en utbildning eller så får du lära dig nya områden inom dina gamla arbetsuppgifter. På kvällen kan en fråga förvirra dig. Du känner dig osäker vad det är frågeställaren egentligen är ute efter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra måndag där du fokuserar på att vara produktiv. Under dagen har du möjlighet att undervisa en vän eller kollega. Du tycker det är roligt att få lära upp någon som står så nära dig. Tänk bara på att inte blanda ihop arbete och privatliv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv och stressig. Du har så mycket som du måste får gjort och nu känner du dig osäker på hur du ska hinna med. Tänk på att inte lova ut din hjälp så lättvindligt i fortsättningen. Klara av dina egna arbetsuppgifter innan du tar på dig någon annans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir märklig. Du hinner med en hel del projekt samtidigt som du halkar efter när det gäller det sociala. Du vet att det är viktigt att ha en tät kontakt med dina kollegor, men just idag finns det varken tid eller ork för otvunget småprat.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir intressant. Plötsligt vill du lära känna en person som du tidigare undvikt. Något hos den här personen fascinerar dig och du kan inte låta bli att dras till honom/henne. Det verkar som känslorna är ömsesidiga.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv dag både arbetsmässig och känslomässig. Din partner eller en vän är väldigt krävande just nu och du vet inte om du orkar med den här typen av relation i längden. På eftermiddagen blir du svartsjuk på en vän som du tycker ägnar för mycket uppmärksamhet åt någon annan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska slentrianmässig och du hinner inte alls med det du tänkt dig. Under dagen möter du en person som har intressanta synpunkter på ditt arbete. Tillsammans kanske ni kan utveckla en idé som gör att du blir effektivare.

 

 

Annons