Tisdag 29/9

29 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du kommer att lyckas med dina planer, nu gäller det bara att hitta rätt tillfälle att utföra dem på. Under tisdagen dyker en oväntad möjlighet upp, här gäller det att smida medan järnet är varmt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra tisdag där produktivitet och effektivitet är i fokus. Under dagen får du möjlighet att utbilda dig inom ett område som du tycker är intressant. Försök att undvika att gnabbas med dina chefer, det finns en risk att du åker på trista uppgifter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att vara målinriktad. Du flyter omkring i dina tankar och det gör att du inte riktigt fokuserar på det du ska. Det finns ett personligt problem som du inte kan låta bli att älta om och om igen.

Kräftan 21/6-22/7

Blodmånen ger ditt tecken både aggressivitet och positiv energi på samma gång. Du känner av efterdyningarna den här tisdagen och det finns en risk att du agerar mer impulsivt än vanligt. Kvällen blir annorlunda och kreativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en möjlighet att förändra en arbetsuppgift som du tycker är synnerligen tråkig. Det handlar om att få någon annan att frivilligt ta på sig den här arbetsuppgiften. Det du tycker är trist tycker någon annan är roligt.

Jungfru 23/8-22/9

Var försiktig med att uttala dig negativt om en kollega idag. Risken är stor att han eller hon hugger tillbaka och lyckas träffa en väldigt öm punkt. Ibland är det bättre att hålla sina tankar för sig själv. Eftermiddagen bjuder på många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen vågar du lite mer än vanligt. Du är kanske inte en risktagare, men du tar ut svängarna något och det ger dig fördelar under senare delen av veckan. Du får kreativitet och intuition av Månen och det hjälper dig i ditt arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte allt för snar att döma en kollega som gjort fel. Du skulle mycket väl kunnat göra samma sak själv. Ibland är det bättre att stryka ett streck över misstaget och börja om från början. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en rykte om dig att vara lite slö, den här tisdagen bevisar du motsatsen genom att vara både effektiv och drivande. Det blir en stimulerande dag.

Stenbocken 22/12-19/1

När det kommer till kärlek är du väldigt osäker på dina känslor. Du vill gärna vara kär, men ibland undrar du om du inte är lite kär i kärleken snarare än din partner. Som singel har du starka känslor för en viss person, men du väljer att slå bort dem eftersom situationen är så komplex.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer att ta det lite lugnare idag. Det har varit ett stressigt tempo under en ganska lång tid och du vet att om du ska göra ett bra jobb så måste du få tid att fundera och analysera.  Den här tiden finns egentligen inte, men du skapar den för att du måste.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig tisdag som kantas av skratt och värme. Du vet hur du ska få människor i din omgivning att må bra och att växa. Idag är du alldeles särskilt charmig. Det går helt enkelt inte att motstå dig.

 

 

 

 

 

Annons