Onsdag 30/9

30 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv onsdag där du tvingas att ta ställning till alla möjliga olika beslut. Här gäller det att dra fördel av det faktum att du är både kvicktänkt och driven, särskilt när det kommer till den här typen av uppdrag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska behaglig. Du har visligen en el del att göra, men du lyckas att inte stressa upp dig trots det tajta schemat. På eftermiddagen får lite trevligt skvaller som muntrar upp dig. Du drömmer dig bort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den bli rolig och kreativ. Du testar nya idéer och du får möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ett nytt område. På kvällen får du chansen att träffa en spännande personlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om olika övningar och om att hinna med allt som måste bli gjort. Det blir en ganska intensiv dag där fokus ligger på utveckling. Under dagen får du kritik som du tar ganska hårt trots att den är menad att muntra upp dig inte stjälpa dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt försiktig med hur du tar dig ut i din chefs ögon. Du är extra noga med tiderna och du vill gärna visa hur duktig du är inom olika områden. På kvällen får du en vän att skratta trots att han/hon egentligen känner sig deppig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stressig onsdag, särskilt på morgonen. Du jäktar på ett resultat som inte bör stressas fram och det gör att din prestation inte blir så bra som den brukar bli. På kvällen ägnar du dig åt en hobby som främjar din kreativitet.

Vågen 23/9-22/10

Månens påverkan är fortfarande stark i många tecken och du känner av den genom att du bli mer sensitiv och du har lättare att sätta dig in i andra personers problem. Under onsdagen uppstår en situation där de här egenskaperna kan vara väldigt värdefulla.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att du gått för lång när det gäller att driva med en kollega. Det är dags att be om ursäkt och berätta att allt bara var ett skämt. På kvällen möter du en person som får dig att känna dig betydelsefull.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktigt optimistisk när det gäller saker som rör ekonomin. Du är i behov av pengar och därför försöker du hitta alternativa vägar till att utveckla din inkomst. Kvällen handlar om vänskap och om att lita på en person som står dig nära.

Stenbocken 22/12-19/1r

Du har en märklig dag att se fram emot. Du tvingas konfrontera känslor som du egentligen inte vill kännas vid. Frågan är om du tänker fortsätta sticka huvudet i sanden eller om du står för dina känslor även om det medför komplikationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga vara modig. Du vet att om du inte sticker ut den här dagen kommer du att missa en chans som du gått och väntat på. Kvällen blir rofylld, du får en möjlighet att fundera över vissa förändringar som du vill göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i ett positivt flöde där nästan inget kan gå snett. Dagen bjuder på härliga stunder och en hel del skratt. Även om du periodvis är stressad så tycker du ändå att livet leker. På kvällen vill du gärna kela med någon som du tycker om.

Annons