Fredag 2/10

02 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På morgonen är du väldigt trött. Du orkar inte tänka och det bidrar till att du gör onödiga slarvfel. Under dagen så hjälper en hel del koffein till att du vaknar så pass mycket att du orkar rätta till de fel du begått på morgonen.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du ovanligt munter. Du ler och skrattar hela tiden. Det blir en härlig dag där du låter dig påverkas av en kollegas charm. Det är något med honom/henne som gör dig lite svag. Kvällen blir överraskande trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis tack vare inflytande av jord och det hjälper dig att fatta ett ganska svårt känslomässigt beslut. Du har länge funderat på om du ska avslöja vad du känner inför en person eller inte. Nu är du redo att vara helt ärlig både mot honom/henne och mot dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska tråkig inledning på fredagen. Du är stressad och irriterad. Som tur är träffar du trevliga människor som får dig på gott humör. Kvällen tycks bli riktigt social. Det kan vara att du är bortbjuden, ska ut med kompisar eller bara vill mysa med familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är bra om du försöker lyssna på de råd som du får idag. Du är alldeles för impulsiv just nu och det kan bli ett hinder snarare än en tillgång. Kvällen ser rolig ut. Du träffar kompisar och det blir senare än vad som är lämpligt.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du alldeles för envis. Du tror att om du bara håller fast vid den väg som du slagit in på så kommer alla problem att lösa sig så småningom. Sanningen är inte så enkel och risken är stor att du blir besviken.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir bekymmersfri och rolig. Du njuter av att träffa kollegor och din humor är på topp. Under dagen får du chansen att ändra på vissa saker som har med arbetet att göra. Tack vare att du får så fria händer så lyckas du med det mesta du tar dig för.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen är en riktig höjdardag, särskilt för tidigt födda Skorpioner. Du har en nästan onaturlig tur idag och det påverkar allt du gör. Marginalerna är på din sida och du imponerar både på dina kollegor och på din arbetsgivare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Som tur är har du humor och du tar motgångar som en prövning snarare än som ett hinder. När du stöter på problem idag så blir du inte arg eller uppgiven, du blir mer envis än någonsin att du ska lyckas med att uppnå dina mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ganska lugn. Du njuter av att slippa alla former av konfrontationer. Är du nykär så upptas dina tankar mycket av din älskade. Du kan inte få nog av honom/henne. Son singel är du mer än mottaglig för en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag där du får mer gjort än du trodde att du skulle hinna med på morgonen. Under dagen får du jobba någorlunda ostört vilket är unikt för dig. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på att en vän inte vill lyssna på dina råd. Du vet att ha/hon kommer att förköpa sig idag och det gör dig ledsen. Hur du än försöker argumentera med den här personen så går inget fram. Det är bara att ge upp. Det är inte dina pengar.

Annons