Måndag 2/11

02 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en inledningsvis stressig måndag där du tvingas att konfrontera en person som inte bara är ovillig att samarbeta. Han eller hon är också väldigt envis och snarstucken. Här gäller det att gå varsamt fram så du inte trampar på några ömma tår.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig ovanligt energifull och glad den här måndagen. Du har tagit tag i olika projekt som blivit liggande under lång tid på grund av tidsbrist. Att vara nyttig gör dig på gott humör och får dig att bli ännu mer effektiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här måndagen finns det en risk att du går för långt när du retas med en person. Det handlar om att du inte riktigt vet vart din kollegas ömma punkter sitter och därför råkar du såra honom/henne när du egentligen bara ville skoja.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en omvälvande rörelse i ditt horoskop just nu som kan komma att röra upp djupt begravda känslor. Du måste tillåta dig själv att bli ledsen, arg och upprörd. Stänger du in den här typen av emotionella laddningar så kan det bli en katastrof.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att få människor att må bra just nu. Det är en talang som du ska utnyttja både på arbetet och privat. Genom din charm och din omtänksamhet vinner du fler vänner än du tror. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mitt inne i ett projekt som kräver din odelade uppmärksamhet samtidigt som du brottas med ett privat problem som du inte kan släppa. Det här leder till en inre konflikt som du bör ta itu med snarast möjligt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och produktiv måndag där du får mycket gjort både på jobbet och hemma. Du får energi från Mars i kombination med Venus vilket gör att du får allt det positiva av den här konstellationen men slipper det negativa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du hela tiden ber om ursäkt och det är inte likt dig. Just nu brister ditt självförtroende och du söker bekräftelse från din omgivning. Det enda som gäller är att du försöker peppa och framhäver de bitar du är nöjd med hos dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att fatta snabba beslut utan återvändo. Du brukar vara väldigt impulsiv så det här borde inte vara något problem för dig. Det enda du bör tänka på är att följa din magkänsla. Din intuition är väldigt stark just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på ett helt smörgåsbord av överraskningar. Du tror att allt är som vanligt, men upptäcker ganska snart att det hänt en massa saker i helgen som du inte har en aning om. Du drabbas både direkt och indirekt av de här förändringarna. Det blir mest positivt så oroa dig inte.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir slentrianmässig och ganska tråkig. Du tvingasta tag i pappersarbete och ha möte med väldigt inskränkta personer. Här gäller det bara att bita ihop och uthärda. Kvällen blir betydligt bättre än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en. ganska rolig måndag som bjuder på en hel del information. Du får massor av nya upplevelser den här dagen och det är bra eftersom du känner att du har stagnerat lite i livet, främst på jobbet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons