Söndag 4/10

04 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lat söndag där du struntar i allt som du egentligen har planerat att hinna med Du är väldigt sliten just idag och du behöver få vila ut ordentligt. Under kvällen piggnar du till lite och vill gärna aktivera dig.

Oxen 20/4-20/5

Du blir arg på en yngre släkting eller familjmedlem idag. Han/hon kan vara väldigt arrogant och det gör dig galen. Håll dig undan den här personen och ägna dig åt något som stimulerar dig istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen är som gjord för att jobba med händerna istället för att ägna dig åt tankproblem. Kanske renoverar du hemma eller så ägnar du dig åt en praktisk hobby. Kvällen blir avkopplande på ett överraskande sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra söndag där du försöker att vara utomhus så mycket som möjligt för att ta till vara på det sista av sommaren. Under dagen får du möjlighet att pröva en del nya fysiska aktiviteter och det gör dig både fysiskt och psykiskt utmattad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu låter du din ilska ta över ditt sunda förnuft och det kommer bara att vara till nackdel för dig. Försök att se mer objektivt på problemet så kan du kanske komma på en lösning istället för att bli arg. På kvällen får du möjlighet att visa en närstående vän lite extra omtanke.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på att forska i ett löst rykte. Du vet att det finns en sanning i det här skvallret och du vill gärna vet vad det är. Under dagen kan en vän bli arg på dig eller någon i din familj. Det tycks handla om ett löfte som ännu inte har infriats.

Vågen 23/9-22/10

Dagen är riktigt härlig så passa på att njut. Har du möjlighet så ta en långpromenad i skogen och avsluta med en riktigt god fika på ett mysigt café. Du förtjänar att skämma bort dig själv eftersom du arbetar så hårt på veckorna.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen bjuder på en lagom mängd skvaller, socialt umgänge och arbete. Du tycks engagera dig i ett frivilligt projekt och det är många som uppskattar din närvaro. Under kvällen får du ett tack i form av en fin gest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig dag där du utvecklas i rätt riktning. Du känner att du stått stilla och stampat under en längre tid, men nu är du äntligen på rätt väg. Kvällen bjuder på många skratt och massor av värme. Du njuter av varje sekund.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland blir du förvånad över vilka vändningar livet tar och idag är det en sådan dag då livet gör en tvär gir åt ett helt oväntat håll. Det bästa du kan göra är att försöka hänga med i svängarna och inte oroa dig så mycket. Allt kommer att lösa sig till det bästa om du bara har tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig och bra söndag där fokusligger på att vara lat. Det är inte ofta du unnar dig den här typen av slöhet men idag tycker du verkligen att du förtjänar att bara få slöa. Kvällen bjuder på en överraskning i form av ett samtal.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trotsar en väns vilja och lägger dig fast du inte borde. I det här fallet vet du att du har rätt och att din vän behöver stöd fast hon tror att hon är så stark. Under kvällen kan en ekonomisk fråga komma upp. Här gäller det att ha ett bra svar.

Annons