Måndag 5/10

05 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att samla dina tankar och om att göra rätt för dig. Helgen har varit något av en frizon men nu är du tillbaka i verkligheten igen. Under eftermiddagen konfronterar du en person som du inte tycker om för att han/hon smiter undan sitt ansvar.

Oxen 20/4-20/5

Du tror att du äntligen har fått koll på situationen, men då dyker det upp nya måsten som kräver din omedelbara uppmärksamhet. Idag gäller det vara väldigt noggrann så du inte begår ett misstag bara för att du slarvar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska seg i starten, men sedan så får du upp energin och det blir enklare för dig. Du brottas med ett problem som har med pengar att göra. Saturnus hjälper dig att tänka rationellt och hitta lösningar på problemet även om det är jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen måste du ta ansvar för en uppgift som normalt sett inte brukar ligga hos dig. Här gäller det att ställa upp för en kollega som har det svårt. Din lojalitet kommer att bli belönad så bit ihop idag även om det är tufft.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen blir rörig, men ändå effektiv. Du har svårt att överblicka helheten och risken är stor att du stressar upp dig i onödan. Under dagen får du möjlighet att träffa en person som har en imponerande kunskapsbank inom ett visst område.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att smicker alltid går hem och idag smörar du lite extra för en person som du vill ska göra dig en tjänst. Jungfrun kan vara väldigt verbal och charmig när hon vill och det vill du idag. På kvällen får du möjlighet att göra en mindre investering.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir både effektiv och rolig. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop idag så det gäller bara att du fokuserar den på rätt saker. Under dagen kan du få beröm från en kollega eller chef. Sug åt dig av superlativen.  Du förtjänar dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att göra rätt för sig och om att inte smita undan tråkiga uppgifter. Just idag är du extra lat och du gör allt för att undvika saker som du upplever som monotona. På kvällen har du chansen att ta hand om en person som inte mår så bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant måndag där du tillåter dig att vara i centrum för många personers uppmärksamhet. Du trivs att ha blickarna på dig, det får din kreativitet och din charm att öka. Under dagen finns det risk att du drabbas av stöld eller att du tappar något som är viktigt för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska konstig måndag. Du får höra om en tillställning som du inte varit med på, men det verkar inte ha varit så lyckat som arrangören vill få det att framstå. Någon har saknat dig i helgen och han eller hon gör sitt bästa för att visa vad han/hon känner för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir förvånad när du möter en person som inte riktigt vill foga sig i sina chefers beslut. Han eller hon smygrevolterar hela tiden och du vet inte hur du ska hantera problemet. Här finns det bara en sak som gäller och det är rak kommunikation.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du möjlighet att rå om någon som står dig nära lite extra. Här är din chans att inte bara skämma bort honom/henne med saker utan du kan även visa omtanke och kärlek. Du är en fantastisk lyssnare när du vill.

 

 

 

 

Annons