Tisdag 6/10

06 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant. Du lyckas äntligen att ordna saker som har med ekonomin att göra tack vare ett bra råd som du får från en kollega. Under kvällen möter du gärna människor i nya miljöer. Du tycker att det är skönt att se nya saker.

Oxen 20/4-20/5

Du får bra råd den här tisdagen så ta till var på dem. Ibland låter du din stolthet att styra och då lyssnar du inte på någon annan än dig själv. Du trivs bäst med att arbeta praktiskt den här tisdagen. Kontorssysslor är inget för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen är det bra om du tar ställning till ett beslut som du är på vägg att fatta. Det handlar om att du måste förstå alla bakomliggande fakta innan du är säker på vilken väg du bör gå. Under kvällen är det lämpligt att ägna sig år sport eller liknande.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska rolig och annorlunda tisdag där du lär dig en massa nya saker. Under dagen möter du flera personer som har en bank av kunskap som du mer än gärna skulle vilja ta del av. Under kvällen är det hemmamys som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig för mycket över saker som du inte kan påverka. Ditt horoskop råder dig till att ta en dag i taget och flyta med istället för att försök planera för lång framåt nu när det finns så många saker som kan förändras snabbt.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite krasslig idag. Det kan vara en höstförkylning eller så har det med magen att göra. Du bör vila dig så mycket som möjligt den här dagen. En kollega försöker medvetet göra dig irriterad.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen är det bra att undvika alla beslut som har med pengar att göra. Du har alldeles för lätt för att spendera just nu och det är inte bra eftersom du behöver spara till något som du längtar efter att ha råd att köpa.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra tisdag i alla fall under förmiddagen då du har som mest energi. Ta itu med alla tråkiga uppgifter så tidigt som möjligt under dagen så du kan ägna dig åt saker du tycker är kul när energin och viljan dalar fram emot eftermiddagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant tisdag eftersom du ställs inför så många problem samtidigt. Det handlar egentligen inte om problem som du har orsakat, men du måste ändå reda ut dem. Under kvällen möter du en person som kan ge dig värdefulla ekonomiska tips.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte så pigg idag så du väljer att ta det lugnt. Förmiddagen blir enformig och lite tråkig, men på eftermiddagen har du mer ork och då tar du kontakt med människor som du saknar. Du uppdaterar dig på skvaller och har väldigt trevligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga vara aktiv i frågor som ligger dig nära om hjärtat. Det finns en risk att dina åsikter missas bara för att du inte tar bladet från munnen när det behövs. Ibland tycker du det är obehagligt att prata inför många människor och då väljer du att tiga istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir en lagom aktiv och rolig dag. Du har fullt upp hela dagen. De flesta uppgifter du gör är praktiska den här tisdagen men du passar även på att testa några ekonomiska teorier som du har. Det visar sig att dina antaganden är riktigt klyftiga.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons