Onsdag 7/10

07 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en långtråklig men produktiv onsdag. Du hinner med en hel del arbete på kort tid, mycket tack vare din förmåga att tänka utanför ramarna. Din kreativitet är på topp på grund av Månens förhållande till ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir trevlig, men lite rörig. Du får inte så mycket gjort som du hade hoppats. En ung vän eller släkting mår inte bra och du avbryter en del planer för att han hand om eller hälsa på honom/henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du möjlighet att förändra något i din vardag. Det handlar om att göra andra prioriteter så att jobbet blir effektivare. Du brukar inte vara så välorganiserad som du är idag, men tack vare stöd från Saturnus så tänker du mycket mer strukturerat än vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen tar du tag i förpliktelse som har med hus och hem att göra. Det är saker du skjutit på länge, men som du är tvungen att göra. Dina tankar fladdrar mycket just nu och du har svårt att behålla fokus på här och nu.

Annons

Klicka här för att läsa horoskopet för oktober månad!

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lärande onsdag där du får möjlighet att komma närmare en person som intresserar dig. Det kan vara en arbetsflirt, men det kan också röra sig om någon som du verkligen tycker om.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen har du möjlighet att testa om din kollega är så ärlig som du hoppas. I din värld är lojalitet A och O. Hon eller han har visat sig vara pålitlig, men nu misstänker du att det bara är ett spel för att vinna fördelar.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt lättlurad just nu och det retar dig. Genom att var så naiv som du är så hamnar du i jobbiga situationer som egentligen lätt kunde undvikas. Här handlar det om att blanda en smula misstänksamhet med vanligt sunt bondförnuft.

Klicka här för att läsa horoskopet för oktober månad!

Skorpionen 23/10-21-11

Genom att visa respekt för andra vinner du respekt själv. Du är på strålande gott humör just nu och det får dig att attrahera alla möjliga människor till din sida. När en Skorpion känner för det kan hon vara oemotståndligt charmig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska påfrestande onsdag eftersom du hela tiden tvingas ta ställning till beslut som du egentligen inte vill ha med att göra. Du är grinig och risken finns att du fräser åt fel person. Under eftermiddagen kan ett samtal från en vän muntra upp dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir till att vara social idag vare sig du vill eller inte. Du har stängt in dig och trivs rätt bra med att vara för dig själv, men det finns personer som vill ha kontakt och de ger inte upp i första taget. Under kvällen så råkar du försäga dig om något du borde tiga med.

Klicka här för att läsa horoskopet för oktober månad!

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta råd från en kollega och hitta en bra och fungerande arbetstakt. Vanligtvis är du väldigt stressad och då händer det att du av misstag slarvar med detaljer. Idag hittar du en bra balans mellan tempo och noggrannhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och kreativ dag där du hinner med massor av olika aktiviteter. Du lär dig nya saker, lär känna nya personer och utvecklas väldigt mycket. Just nu flyter det mesta på i ditt liv i ett behagligt tempo.

Klicka här för att läsa horoskopet för oktober månad!

Annons