Torsdag 8/10

08 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn torsdag där fokus ligger på at förbereda inför helgen så att fredagen går smidigt. Du arbetar på i ett bra tempo och du har roligt med dina kollegor. På kvällen verkar det vara sport som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska förvirrande torsdag där många människor sliter i dig på samma gång. Du har en mental lista som du vill hinna med, men det verkar svårt eftersom det finns chefer och kollegor som vill ha din hjälp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga säga ifrån även till någon som står högre upp än du i hierarkin. Bara för att man är ansvarig eller chef är det inte okej att tvinga dig att göra saker som går emot din personliga moral och etik.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill få hjälp att ordna en personlig sak på arbetstid fast du vet att du egentligen borde fokusera på jobbet. Du vet att om du inte ordnar det här så kommer du inte kunna fokusera dig på annat. Kvällen blir mysig och intim.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste vara bestämd även om det tar emot. Genom att säga vad du tycker och tänker kommer du att vinna respekt. Du brukar inte ha problem med att vara ärlig, men just nu finns det en influens i ditt horoskop som dämpar din lust att märkas. Du vill bara smälta in i bakgrunden.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en märklig torsdag eftersom du råkar ut för en ganska konstigt situation som tycks involvera en före detta partner, en lärare eller chef av något slag och en ny vän. Här gäller det att inte trassla in sig i lögner och halvsanningar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om initiativ och att synas. Du får möjligheten att visa upp dina talanger som inte är direkt knutna till jobbet. Under dagen möter du människor som inspirerar dig med sina idéer och din kunskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och lite tokig torsdag där du har möjlighet att få massor av inspiration från en person som du inte träffar så ofta som du skulle vilja. Under dagen gör du av med pengar i onödan på ett impulsköp som du lika gärna kunnat vara utan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt ilsken just nu och det beror på att du hela tiden känner dig kränkt av en kollega som pikar dig med syrliga kommentarer och små tjuvnyp. Här gäller det att hitta en metod att få allt att fungera så smidigt som möjligt trots konflikten.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv torsdag där fokus ligger på en konflikt som du egentligen vill undvika. Det finns en person som inte vill låta dig vara ifred trots att du försöker undvika honom/henne. Som tur är har han/hon ingen som stödjer hennes åsikter vilket gör situationen enklare för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte bli irriterad på en chef bara för att han inte förstår sig på ditt tankesätt. Du har en förmåga att se saker ur annorlunda perspektiv och det är en fördel för dig, men det krävs att du tänker på ett annorlunda sätt för att hänga med i svängarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte så präktig, du kan också göra fel, tänk på det. Ibland blir du lite väl dömande mot personer som kanske inte agerar så genomtänkt. Idag är en sådan dag då du blir arg på en kollega för att han/hon beter sig korkat.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons