Fredag 9/10

09 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen finns det en risk att du blir arg på en vän för något han säger eller gör. Egentligen handlar det inte så mycket om att du är irriterad som att du är stressad och då blir din stubin kortare.  Under kvällen får du sällskap och det uppskattar du mycket.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inne i en period med mycket arbete och allmänt kaos på jobbet. Du har svårt att fokusera på det du ska göra för det är så många andra i din omgivning som vill ha din hjälp och din uppmärksamhet. Kvällen blir riktigt mysig men betoning på god mat och dryck.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen blir du riktigt arg på en person som aldrig lyssnar på vad du har att säga. Du tycker att han eller hon beter sig dumt, men tänk på att det aldrig är en persons fel att två grälar. Du måste också bidra med något. Kvällen ser rolig ut.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du möjlighet att utveckla några idéer som du har. Det blir en rolig och kreativ dag där du har stor frihet i allt som du gör. Under dagen drabbas du av en förlust av något slag. Det kan vara allt från något materiellt till en kollega som ska sluta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns humor och ironi i ditt tecken idag. Ibland läser man om att ödets ironi, och det drabbar dig den här fredagen. Du vinner något som du inte vill ha samtidigt som du inser vad det är du vill ha när du är på väg att förlora det. Här gäller det att agera snabbt.

Jungfru 23/8-22/9

Månen ger dig en mjuk energi och empati idag. Personer som du oftast tycker är besvärlig och irriterande kan du förstå på ett helt annat sätt just nu. Du kan sätta dig in i deras situation och det gör dig mer tålmodig än vanligt. På kvällen träffar du gärna vänner.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att samla information och sammanställa fakta. Du står inför ett viktiggt beslut och du är verkligen inte den som rusar in i nya saker utan att noggrant väga för och nackdelar mot varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt arg av dig. Det kommer av Solens position och det är inte så mycket du kan göra för att ändra på det. Försök att inte brusa upp även om du blir irriterad. Gå undan istället. På kvällen bidrar en släkting med pengar eller hjälp till ett projekt i hemmet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig fredag med många skratt. Du är i ditt esse och då blir du oemotståndlig. Under dagen får du en fin komplimang som du har lite svårt att ta på allvar. Kvällen bjuder på en överraskning. Du blir förvånad över den omtanke som din vän visar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror att fredagen ska blir en helt vanlig, lugn fredag men istället dras du in i intriger som du egentligen inte har med att göra. Flera personer söker ditt råd och du känner dig viktig. Det finns särskilt en person som tänker extra mycket på dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för störande mot en kollega idag. Han eller hon gör sitt bästa även om det inte är bra nog enligt dina krav. Under dagen får du ett samtal som du upplever som lite provocerande. Du tycker att du har tillräckligt mycket att göra utan att få ännu mer jobb tilldelat dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen lovar mer än den ger. Du har höga förväntningar på ett möte med en person som du tycker om, men han eller hon mår inte så bra så sannolikheten är stor att han/hon ställer in mötet. Kvällen blir trevlig, men inte särskilt romantisk.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons