Lördag 10/10

10 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/

Under lördagen ifrågasätter du hur meningsfullt det är att älta samma problem om och om igen. Det har varit så mycket sådant den senaste tiden och nu har du börjar tröttna. Det verkar röra sig om ett problem som du och din partner/en vän har som varken du eller han/hon kan släppa.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen börjar tidigt med en smärre konflikt, men eftersom du är på gott humör så väljer du att ignorera pikarna och satsar på att ta hand om dig själv istället. Eftermiddagen bjuder på ett kärt återseende och kvällen blir härligt harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen är det bra om du undviker att göra av med pengar. Just nu bör du spara så mycket som möjligt eftersom det kommer stora utgifter längre fram. Kvällen handlar om att ta kontakt med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att vara produktiv oavsett om du arbetar eller är ledig. Om du är ledig att det ett frivilligt åtagande eller något måste göra i hemmet som det handlar om. Du får energi från Mars och det gör att du inte bara tycker det är uthärdligt utan till och med roligt att jobba idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket trötthet och uppgivenhet i ditt tecken. Det är som du inte riktigt orkar med utan så du ska vara glad över att ha så lojala människor omkring dig. Under kvällen blir du extra glad över en vän som tar sig tid att visa dig både förståelse och omtanke.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa hur mycket du älskar en viss person idag. Det behöver inte vara en partner utan det kan vara ett barn eller en släkting. Det finns massor av kärlek och närhet i ditt horoskop just nu så ta till vara på den här influensen.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du möjlighet att visa upp din kreativitet ur ett helt nytt perspektiv. Det blir en rolig och utvecklande dag där du får möjlighet att testa på nya saker och lära dig mer om gamla intressen. Kvällen kan bjuda på fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir underhållande och lättsam. Du väljer att lägga alla måsten åt sidan och satsar på att ta hand om dina vänner/familj istället. Det kan bli en utflykt eller uteaktiviteter den här lördagen. Kvällen blir harmonisk och trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du hamnar lätt i konflikt med jordtecken just nu. Du hittar jord i Oxe, Jungfru och Stenbock så se upp med människor födda i dessa tecken. Det är ditt humör i kombination med deras retfulla lugn som kolliderar. Kvällen kan bjuda på romantik.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns frustration, lite svartsjuka och en hel del känslor i ditt tecken idag.  Du vill inte erkänna det, men det finns en person som fascinerar dig och som du tänker ganska mycket på. Det beror på att du har svårt att läsa den här personen och det gör dig både nyfiken och frustrerad.

Vattumannen 20/1-18/2ör

Dagen bjuder på flera överraskningar som du inte är beredd på. Det blir en spännande dag där du får utmana dina talanger på mer än ett sätt. Under dagen får du beundran från ett högst oväntat håll. Du blir förvånad och smickrad på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir händelselös och lugn, med andra ord en perfekt lördag för din del. Du njuter av att slippa göra något speciellt. Det finns naturligtvis en risk för att du gör av med lite för mycket pengar den här lördagen på onödig shopping.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons