Söndag 11/10

11 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är i en knepig situation just nu och du vet inte riktigt hur du ska hantera den. Det tycks röra sig om ekonomiska frågor och om din framtid. Idag är en bra dag att diskutera den här typen av ämnen. Du tänker klart och fattar vettiga beslut idag.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att småpyssla och om att vila upp sig ordentligt. Du har inte varit hundra procent frisk den senaste tiden och nu gäller det att försöka hitta energi nog att klara nästa veckas utmaningar. Familjen är din trygghet just nu samtidigt som den driver dig till vansinne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är du på strålande gott humör. Du är modigare än vanligt och din förmåga att charma människor är på topp. Under dagen möter den en eller flera personer som gör dig glad. Det kan röra sig om när vänner eller lite mer avlägsna kompisar.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period där du har fullt upp oavsett om det är helg eller vardag. Du har mycket sidoprojekt på gång . Tyvärr är inte din hälsa med dig. Anntingen känner du dig redan krasslig sedan en tid tillbaka eller så börjar du blir det nu. Ditt humör dalar och gör dig lite svår att umgås med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen vill du gärna visa vad skåpet ska stå. Du är bestämd på gränsen till arrogant vilket kan reta upp vissa personer. Även om du har rätt så behöver du inte skriva det på näsa på din vän. Nöj dig med att du vet hur bra du är.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en utmanande dag idag där du helhjärtat går in för att slutföra ett projekt som du satt igång för en tid sedan. Du kan vara väldigt organiserad när du vill och det vill du idag. Kvällen handlar om att infria ett löfte som du gett tidigare den här veckan.

Vågen 23/9-22/10

Du känner diig lite feg idag och det gör att du väljer att inte avslöja dina känslor för en viss person även om det är frestande. Du tycker inte om att vara den som öppnar dig först. Du föredrar att någon annan tar första steget.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har fått chansen att bevisa både för dig själv och för en vän att du inte är långsint utan att du kan förlåta och gå vidare. Den här dagen möter du en person som sårat dig ordentligt och nu gäller det att ni kan umgås någorlunda civiliserat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är din humor som är din räddning idag och den hjälper dig att komma över vissa problem. Du är inte så envis eller så målmedveten som du borde vara just nu, men tack vare din charm och ditt lättsamma sätt så får du massor av hjälp från dina vänner att avsluta dina projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och lite tråkig söndag. Du vill egentligen träffa vissa personer, men du har inte energi nog att söka upp dem själv utan du väntar på att de ska höra av sig till dig. Den här passiviteten leder till att du inte gör någonting.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen pysslar du en hel del både ute och inne. Har du trädgård eller lantställe är du troligtvis där och fixar inför vintern bor du i lägenhet är det balkong och inomhus som gäller. Du vill gärna att det ska bli lite höstfint inomhus. Söndagen kan även handla om träning och fysisk aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag råkar du försäga dig och det skapar problem. Det här är en hemlighet som du varit väldigt mån om att inte avslöja och nu när du råkar göra det så är det vid den värsta tänkbara tidpunkten. Du skapar förvirring och ilska omkring dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons