Tisdag 13/10

13 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv tisdag där du får räkna med ett högt tempo redan från morgonen. Du har svårt att hinna med allt du vill göra och delvis beror det på att du är så stressad över saker som hamnat efter från förra veckan.

Oxen 20/4-20/5

Om du är ledsen idag ska du inte visa det. Försöka att hålla uppe en professionell fasad utåt, du behöver den här masken att gömma dig bakom. Under dagen kan en komplimang få dig på riktigt gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del frågetecken kring ett samtalsämne som du för idag. Det handlar om missförstånd och om att du inte våga fråga rakt ut om du har hört rätt. Under kvällen får du höra spännande rykten om en bekant eller en granne.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska försiktig av dig och du undviker verkligen att ta parti idag. Det är två kollegor som har svårt att dra jämnt och på något sätt har du hamnat mitt i den här konflikten. Kvällen tycks fokusera på en hobby av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är tröttare än du vill erkänna idag. Det har varit en tung period på jobbet och du har inte fått den tid du behöver för att vila på helgen. Allt sammantaget gör att din kropp inte riktigt orkar med. Den finns stor risk att dra på sig en höstförkylning nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en överraskning från det förflutna. Det är någon som du inte riktigt räknat med att träffa. Trots att du blir lite ställd så finner du dig snabbt i situationen och på det hela taget blir både mötet och dagen riktigt bra.

Vågen 23/9-22/10

Var inte s arg på någon som vill dig väl. Du har för mycket ilska i dig just nu och det gör att du får problem med personer som skulle kunna vara dina vänner. Försök med knepet att räkna till tio varje gång du blir irriterad. Det här är som tur var en övergående påverkan.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lättsam och går väldigt fort. Du har mycket att göra och ditt goda humör hjälper dig att orka genom både tråkiga och lite stressiga uppgifter. På kvällen förtjänar du att skämma bort dig själv ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du lyssnar ordentligt på de instruktioner som du får annars är det en stor risk att du helt enkelt missar något viktigt. Under dagen möter du inspirerande människor som får dig att drömma om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska rolig dag om du fokuserar på det positiva istället för att bli irriterad över det negativa. Det finns en person som börjar gå dig på nerverna och det märks inte minst på ditt sätt att vara mot honom/henne.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på strålande gott humör idag och det beror på goda nyheter som du får redan på morgonen. Även om de här nyheterna inte berör dig direkt så gör det en vän eller släkting överlycklig. Du delar den här personens glädje.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir väldigt produktiv på ett bra sätt. Du har massor av aktiviteter hela dagen och stora delar av kvällen. Det enda molnet på din himmel är att du inte lyckas träffa en person som du saknar väldigt mycket just nu.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons