Onsdag 14/10

14 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

När det gäller onsdagen ska du vara försiktig med hur du tar ställning i en konflikt. Det finns en risk att du gör dig osams med en person som du egentligen borde ha på din sida. Kvällen ser ut att bjuda på en trevlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du är framåt och positiv vilket är bra. Du behöver verkligen få en energikick i din vardag för att orka med nu när höstmörkret gör sig påmind. Under kvällen får du möjlighet att ändra på något som har gått fel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en kreativ och intressant onsdag där tonvikten ligger på erfarenhet snarare än att vara beläst Du inser att dina kunskaper är något som man måste jobba sig till inget som man kan få via studier.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på roliga upplevelser och en hel del kunskapsutbytande. Du sitter på en hel del information som en kollega vill åt och hon å sin sida vet en massa saker som du vill forska mer i. Här gäller det att både ge och ta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för provocerande mot en av dina chefer för det kommer inte att gå bra. Bemöt honom/henne med ödmjukhet så kommer du att få fler fördelar än du trodde var möjligt. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du tvingas konfronteras med dina rädslor. Den kan handla om osäkerhet, rädsla att misslyckas eller bara om att sticka ut. Dagen blir nyttig för dig. Du upptäcker att trots att du kanske inte är som alla andra så är du respekterad för den du är.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en innehållsrik dag där du fokuserar på dina mål. Det finns så mycket som du vill uppnå och det handlar om att inte ge upp även när det går trögt. Under kvällen kan du få lite extra omvårdnad av någon som står dig nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt glad just nu både för att det går bra på jobbet och över något i ditt privatliv. Under dagen möter du många personer som imponerar på dig med sin målmedvetenhet. Du vill också lägga upp en målplan för hösten och vintern.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inte alls så medgörlig som du kan vara när du vill. Du är envis, lite ilsken och du drar åt det håll som passar dig för stunden utan att bry dig om vad alla andra gör. Det är en influens från Pluto som orsaker det här beteendet.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir överraskande rolig. Du får höra något som gör dig glad och du träffar en person som du tycker lite extra mycket om. Det enda molnet den här dagen är att tiden går för fort. Du får inte riktigt sagt allt du vill säga till en viss person.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underhållande onsdag där variation och lärande tar upp en stor del av dagen. Det gäller att du är flexibel och tålmodig, särskilt när det kommer till detaljer. Försök att vara mindre innovativ och mer fokuserad istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om mål och riktning. Du har börjat staka ut en väg som du vill gå, men plötsligt blir du osäker på om du faktiskt valt rätt. Här gäller det att tro på sig själv och inte tveka. En vän kan hjälpa dig att analysera din situation så att du blir lugnare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons