Torsdag 15/10

15 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här torsdagen ifrågasätter du en kollegas omdöme. Du tycker att han eller hon beter sig irrationellt och det går ut över arbetet. Din intuition är rätt, den här personen har en del allvarliga problem i sitt liv och har svårt att fokusera på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska behaglig om du håller dig borta från vissa områden på jobbet. Det finns olika problemhärdar, men inget som egentligen berör dig. Undvik negativa människor, det finns en risk att deras pessimism smittar av sig på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir i det stora hela väldigt bra, särskilt om du undviker att göra av med pengar. Under dagen möter du en kollega som du inte sett på länge och nu har mycket att ta igen. Se bara upp så att det sociala inte överskuggar arbetet. Du har en del saker du bör hinna med.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på variation och det passar dig riktigt bra. Du trivs som bäst när det är högt tempo och mycket att göra. Underdagen är det bra om du lyfter ämnet pengar med en chef. Oavsett om det rör din lön eller något annat så har du goda chanser att driva igenom dina planer idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är långsint vilket inte alls är likt dig. En person som sårade dig för flera veckor sedan får fortfarande äta upp sina beska ord. Du har inga planer på att förlåta och gå vidare. Den här influensen kommer från Jungfrun och är övergående som tur är.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra dag där fokus ligger på att hinna med ett sidoprojekt såväl som det vanliga arbetet. Det är inte så ofta som du sätter igång med saker som du inte vet om du hinner med, men just det här projektet ligger dig lite extra varmt om hjärtat.

Vågen 23/9-22/10

Du är envisare än du vill medge och den sidan hjälper dig idag när du kör fast på jobbet. Tack vare att du inte ger upp trots att du egentligen inte ser någon utväg från problemet vinner du både tid och respekt hos dina kollegor.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ge järnet även om du är trött och lite höstdeppig. Dagarna går fort och särskilt den här torsdagen rinner iväg. Under dagen får du höra skvaller om en kollega som är på väg bort från arbetsplatsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Inget förvånar dig idag och det är bra. Genom att vara uppmärksam på detaljer så lyckas du att fullfölja dina åtagande trots att någon tycks motarbeta dig. Under dagen får du möjlighet att utveckla ett samtalsämne som rör din framtid.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att bekänna färg i något sammanhang. Det är någon som vill att du ska tala om vad du känner, men du är fortfarande rädd för att visa dig sårbar. Nu har du det perfekta tillfället att kunna vara helt ärlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs inte så bra just nu. Ditt problem är att du inte riktigt klickar med dina kollegor. Egentligen är det ingen som du ogillar, det handlar bara om att det inte finns någon med samma humor som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går förhållandevis snabbt. Du tycks engagera dig i någon annans projekt och det är både roligt och stimulerande. Under dagen möter du en person som gör dig illa berörd. Det kan vara en gammal konflikt mellan er som ligger och pyr under den artiga fasaden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons