Fredag 16/10

16 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen handlar mest om att ta dagen som du kommer och om att inte ha så höga förväntningar. Om du inte planerar så mycket så kommer det dyka upp trevliga aktiviteter som du kan delta i. Kvällen ser social ut.

Oxen 20/4-20/5

Du får tänka om den här fredagen. Saker blir inte riktigt som du planerat på grund av sjukdom, men om du bara tar ett djupt andetag, börjar om från början så kommer det mesta att lösa sig smidigt. Det viktiga är att du anpassar dig efter de förutsättningar som du får.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är villig att erkänna att du har fel, men då måste din kollega göra samma sak. Du vet att du kan gå till överdrift ibland, men din kollega å andra sidan kan vara väldigt envis och oresonlig. Ni måste hitta en medelväg för att kunna arbeta tillsammans.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en härlig blandning av upplevelser och en del hårt arbete. Det är högt tempo på jobbet just nu och du ser till att hela tiden försöka att ligga steget före så att det underlättar nästa dag eller som i det här fallet på måndag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt flirtig när du vill och det vill du verkligen idag. Månen ger dig karisma och du utnyttjar din charm till fullo. Som singel kan du stöta på en framtida kärlek den här fredagen. Har du ett etablerat förhållande handlar dagen mest om att flirta och ha kul.

Jungfru 23/8-22/9

Du envisas med att hela tiden provocera en kollega trots att du vet att det är en dålig idé. Det är något hos den här personen som irriterar dig och du kan inte låta bli att visa vad du känner. Kvällen ser härligt mysig och familjär ut.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen satsar du allt på ett kort. Du är målmedveten och det gör att du vågar chansa lite för att vinna. Inget vanligt beteende för en Våg men Solen gör dig extra modig. Kvällen handlar om att ta hand om någon som du tycker om.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och lugn fredag. Du slipper stressa så mycket och det tycker du är skönt. Underdagen får du möjlighet att prata lite med en person som på något sätt fascinerar dig. Du kan inte låta bli att attraheras av den här mannen/kvinnan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen tar du tag i ett projekt som har med framtiden att göra. Du vet att det finns en risk att allt hårt arbete är förgäves, men om saker går som du hoppas så kommer du ha stor glädje av att ligga lite före alla andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en blandad dag. Du har en del projekt som du måste fullfölja och de utvecklar sig lite annorlunda än du föreställt dig. På kvällen är du social och på strålande gott humör. Kvällen slutar senare än du planerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen bjuder på en variation av aktiviteter. Du slipper i alla fall ha tråkigt även om du känner dig lite väl stressad mellan varven. Under dagen får du goda nyheter från en äldre släkting eller en chef. Kvällen handlar om god mat och massor av vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du gjort fel mot en vän, men det är svårt att be om ursäkt. Det ä din stolthet som sätter käppar i hjulet för dig. Det tar emot att medge att du har varit medvetet elak. Du brukar sällan säga dumma saker, men det här bara slank ur dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons