Lördag 17/10

17 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du verkar inte vara helt kry den här dagen och risken är att det blir ännu värre om du inte pysslar om dig själv. En utmärkt dag att ligga i sängen och läsa en bra bok.

Oxen 20/4-20/5

Det blir fokus på utomhusaktiviteter idag, Kanske inte så roligt men du tycker ändå att det är givande. På kvällen satsar du på god mat och trevligt sällskap. Det blir lite senare än du tänkt dig, men det gör dig ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en väns beslut och det får du äta upp. Den här kompisen tycker att du lagt näsan i blöt alldeles för mycket redan och han eller hon börjar tröttna på dina råd. Det bästa är om du backar innan er vänskap förstörs helt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en givande lördag där hälsa och motion tycks stå i fokus. Dagen handlar om att tänka nyttigt och att må bra. Skäm gärna bort dig med en massa bär och frukt. På kvällen tycks du vara bjuden på middag, fest eller myskväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ryggar inte för sanningen även om den är obehaglig. Enligt ditt sätt att se på saken så försvinner inte det jobbiga bara för att man stoppar huvudet i sanden. Det är bättre att ta tjuren vid hornen och se till att få problemet överstökat.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir givande, men ganska jobbig. Du har så mycket som du vill hinna med och då gäller det att planera. Som tur är kan du konsten att strukturera och organisera så det borde inte bli något problem för dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte alls så som du planerat utan den blir många gånger bättre än så. Du lyckas lägga dina grubblerier åt sidan och helt gå upp i nuet. Kvällen bjuder på en blandning av underhållning, trevligt sällskap och en hel del dryck.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vågar ta ut svängarna idag och det är bra. Genom att vara lite extra på hugget så lyckas du att driva igenom dina planer. Din partner uppskattar kanske inte att du är så envis, men på sikt kommer han/hon att inse det genialiska med din idé.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Som man bäddar får man ligga är ett gammalt ordspråk som stämmer väl in på dig idag. Du har helt enkelt gjort bort dig och det är bara att erkänna ditt fel, stryka ett streck över händelsen och gå vidare. Kvällen ser riktigt aktiv ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen är du mer flirtig än vanligt. En kombination av Månen och Venus gör att du inte kan låta bli att charma alla du möter. Som singel är det här en riktigt bra datingdag. Njut av att vara så uppvaktad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att arbeta och om att få saker gjorda. Du är mer effektiv än du tänkt dig och din prestation ger dig en skön känsla i hela kroppen. På kvällen är du visligen trött, men glad. Under kvällen vankas det massor av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det bra om du verkligen försöker att lyssna på vad det är som någon försöker säga till dig. Risken är stor att du är så uppe i dig själv att du glömmer bort den som försöker nå fram till dig och det kan få konsekvenser.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons