Söndag 18/10

18 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir enformigt bra. Du har insett att du måste ta dig tid att ta det lugnt. Det gör att du har inga eller väldigt få planer inbokade för här dagen. Under kvällen kommer en vän hem till dig med goda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en mysig söndag som handlar om människor du tycker om. Det kan vara att du umgås med släkten, familjen eller med vännerna. Essensen av den här dagen är att ta det lugnt, njuta och vara i nuet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här söndagen funderar du en del över din framtid. Det finns något du vill förändra, men du vet inte riktigt hur du ska få till det. Genom att bygga långsamt kan du nå dina mål. Din charm hjälper dig när du stöter på hinder.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du går över gränsen ibland och du är det bara att backa tillbaka. För det mesta är din framfusighet uppskattad. Det är inte alla som vågar ta för sig på samma sätt som du gör. Kvällen handlar om att ventilera ett missnöje som du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker olika möjligheter idag och det går bra. Genom att vara framåt och nyfiken hittar du vägar som du skulle ha missat under andra omständigheter. En ekonomisk fråga dyker upp under dagen. Här gäller det att tänka realistisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa positiv energi i ditt horoskop just nu och det är bra. Det finns så många andra som ständigt är missnöjda med det mesta så den här typen av glädje behövs som motvikt mot allt negativt. Det blir en härlig och omväxlande söndag för din del.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att trampa i klaveret just nu. Så fort du öppnar munnen så säger du saker som du kanske borde hålla för dig själv. Den här ärligheten kommer från en påverkan av Merkurius och den kan vara användbar i vissa sammanhang om du vet hur du ska hantera den här frispråkigheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir härligt lugn och avslappnad. Du njuter av att slippa stressa i olika sammanhang. Det finns inga måsten den här dagen bara nöjen. Under eftermiddagen kan en vän anförtro sig åt dig. Han eller hon vill ha ditt råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker en möjlighet att utveckla dig inom ett område som du inte är så bekant med. Det blir på många sätt ett äventyr, men du känner ändå att du har självförtroende nog att fortsätta även om det rör sig om okända farvatten.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir mysig och du njuter av att omge dig med människor som du älskar. Under dagen stöter du på fördomar om människor och om deras bakgrund. Här gäller det att vara uppriktig i din åsikt och inte dölja det förakt du känner för den här typen av yttrande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska skön söndag där du för en gångs skull tar lite ledigt och njuter av att slippa stressa. Det finns en eller flera personer som du gärna spenderar din tid med. Under kvällen löser du ett ekonomiskt dilemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att resa på ett eller annat sätt. Oavsett om du ger dig ut på en längre resa eller bara tar dig från plats A till plats B så tar allt längre tid än det borde. Här gäller det att utrusta sig med en mängd tålamod.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons