Måndag 19/10

19 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska seg historia där fokus ligger på fel saker. Du vill så gärna prestera men du orkar inte hel vägen fram. Kvällen bjuder på välförtjänt vila. Har du familj eller en partner finns det mycket värme och harmoni omkring dig den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du är lätt irriterad på morgonen. Det är mycket att göra och många av sakerna du tar dig an är tråkiga och rutinbaserade. Efter lunch händer det något som livar upp dagen och får hela veckan att ta en välkommen vändning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din envishet hjälper dig att komma över vissa hinder den här måndagen. Det har varit en tung period som du lägger bakom dig nu när du väljer att gå vidare. En härlig kollega vet hur han/hon ska få dig att dra på smilbanden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik vecka där fokus ligger på att göra roliga saker och utveckla idéer som du har. Under måndagen startar du upp projekt som är både mindre komplicerade och några som är lite mer långsiktiga. Du bubblar av kreativitet just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir härligt omväxlande. Du får möjlighet att visa upp dina talanger inom många områden idag. Undvik att äta fisk eller skaldjur den här måndagen, ditt horoskop varnar för matförgiftning om du äter saker från vatten.

Jungfru 23/8-22/9

Du visar vägen idag och det är bra. Det är inte ofta d tar på dig en ledande roll. Du gillar att bestämma, men du gör det oftast i kulisserna, lite som en marionettmästare som drar i trådarna. Idag väljer du att aktivt gå in och leda.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och ett högt tempo. Det gäller att inte tveka när det kommer till att fatta beslut den här dagen. Du bör vara snabb i hjärnan och våga ta ut svängarna mer än vanligt. Kvällen blir förhållandevis lugn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du gör fel ibland, men det spelar ingen roll eftersom du vågar stå för ditt misstag och rätt till dem när du får chansen. Den här måndagen blir minst sagt rörig och risken är stor att du missar vissa detaljer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med vad du gör idag annars kan du råka i klistret. Du har en förmåga att säga saker vid fel tillfälle och det gör att situationen blir komplicerad. Kvällen bjuder på flera roliga överraskningar som har med en vän och hennes framgångar att göra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska turbulent måndag på mer än ett sätt. Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Många är ute efter en liten del av dig och du känner det som du slits åt alla håll samtidigt. Även kvällen ser ut att bli intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med vad du lovar den här måndagen. Många av de löften du ger kan visa sig värdelösa eftersom förutsättningarna ändras ganska snabbt. Kvällen blir rolig och uttröttande på ett bra sätt. Du känner dig nyttig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen njuter du av att umgås med någon som du inte sett på länge. Det blir en rolig dag och framförallt en otroligt mysig kväll. Är du nyförälskad kan dagen bjuda på romantiska inslag. Njut av all positiv energi som finns i ditt horoskop för tillfället.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons