Tisdag 20/10

20 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en varierande tisdag där fokus ligger på effektivitet. En vän kommer med kritik och du tar det mer personligt än du borde. Han eller hon vill bara hjälpa dig, inte göra dig arg eller ledsen. Kvällen blir nyttig.

Oxen 20/4-20/5

Du får en ganska bra tisdag även om du stressar väl mycket med saker som du kunde ta det lugnt med. Under dagen möter du en person som alltid får dig att le. Kvällen handlar om att orka med ännu mer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var noggrann med det som du gör idag annars kan det gå galet. Du har en förmåga att tänka rätt men göra fel. Det handlar om att du slarvar för att du stressar. På kvällen är det vänner och nöjen som gäller.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen är du alldeles extra förtjusande. Det finns en positiv influens i ditt horoskop som gör dig på gott humör och som får dig att charma alla du möter. Kvällen blir ganska intensiv på ett bra sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen tar du ett ökat ansvar för en person som är yngre än dig. Du känner dåligt samvete över att du inte har så mycket tid med honom/henne som du skulle vilja ha. Kvällen bjuder på roliga stunder och en del hårt arbete.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du leker mycket med en annan persons känslor. Du är sällan en player, men just nu finns det något flirtigt över ditt tecken. Du kan inte låta bli att strö din charm omkring dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att fatta noggranna beslut som du överväger ordentligt. Det lönar sig inte att slarva med detaljer idag för då kan du få jobba över och det har du ingen lust med eftersom du har planer inbokade den här kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir en bra dag där du har goda chanser att göra en bra ekonomisk vinst. Du satsar på att få alla affärer i hamn innan kvällen så du kan börja på ett nytt projekt på onsdagen. Tro inte på ett rykte som en kollega sprider.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte så nyckfull just nu, du skulle må betydligt bättre om du planerade dina dagar och försökte få till fungerande rutiner. Som det är just nu har du en frihetslängtan som blir starkar för varje dag. Din längtan gör att du har svårt att hålla fast vid det invanda.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en inbjudande och rolig tisdag där tonvikten ligger på flirt och lekfullhet. Se bara upp för en vän/kollega som tenderar att bli svartsjuk. Det finns inget mellan er men han/hon önskar att ni var mer än vänner. Kvällen handlar om att våga.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en hel del arbete gjort idag och det är du nöjd med. Det blir en produktiv tisdag där tonvikten ligger på ekonomiska beslut. Till stor del handlar dagen om hur du kan tjäna pengar, antingen till dig själv eller till ditt företag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sprallig och charmig idag. Månen skänker ditt tecken massor av kreativitet och nyfikenhet. På jobbet får du nya, lite mer avancerade uppgifter så nu gäller det att inte ligga på latsidan. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons