Onsdag 21/10

21 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inne i en period då det mesta flyter på bra även om du inte är riktigt nöjd med din vardag så är det inte så illa att du vill ändra på någonting. Slentrian är det ord som kommer närmast det du känner. Kvällen handlar om fysiska aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lagom lugn. Du pinnar på i en behaglig takt och du hinner med mer än du trodde från början. Är vädret bra kan en promenad på rasten eller mitt på dagen göra nytta nu när du lider av viss energibrist på grund av att du ser så lite ljus på dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hamnat i en knivig situation och du vet inte riktigt ur du ska ta dig ur den. Det finns en person som du tycker mycket om, men som inte verkar vilja vara mer än vän med dig. Ditt största problem är att du har svårt att ta dig ur den berömda vänzonen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att sammanfatta information som du får. Som det är nu flödar det av fakta från olika håll så det är bra om du tar dig tid och sammanställer allt så du inte missar det som är väsentligt och slipper det som inte berör dig direkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen tar du ett bra initiativ på arbetet. Di får mycket gjort genom att du är så effektiv med pappersjobbet. Din kollega är imponerad av din fart. Se bara upp så att du inte glömmer något som är viktigt. Kvällen handlar om att ta för sig i olika sociala sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik dag där utmaningar som har med lönsamhet och framtiden att göra står i fokus. Du ägnar en hel del av den här dagen åt att diskutera, älta och prata med dina kollegor om vad det är som är på gång och hur ni ska hantera eventuella problem.

Vågen 23/9-22/10

Du skvallrar alldeles för mycket just nu och det vet du om, men du kan inte låta bli att tycka att andra personers liv är betydligt intressantare än ditt eget. Här gäller det att hitt balansen så att skvallret inte blir förtal.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är medveten om dina brister och det är ett steg i rätt riktning. Under dagen får du möjlighet att jobba med vissa bitar hos dig själv som du inte är så nöjd med. Det blir en tuff upplevelse, samtidigt som det känns renande att vara så ärlig mot sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del variation. Du har fullt upp både privat och på jobbet så det gäller att du är utvilad. Det finns en glädje och en positiv energi i ditt horoskop som du ska ta till vara på. Det kommer att hjälpa dig när du stöter på problem som är relaterade till jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du dras till människor som du tycker är intressanta och lite spännande just nu. Det handlar om att du vill ha lite äventyr i din vardag. En vän/kollega är lite konstig mot dig, han/hon har starka känslor som han eller hon försöker att dölja.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen går du gärna in i gamla vanor igen. Även om du normalt sett inte är rutinmänniska så tycker du att det känns skönt att slippa fundera så mycket och bara jobba på. Kvällen blir överraskande på mer än ett sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fullt upp just nu är det märks inte minst på din späckade kalender. Under dagen får du ett samtal som lyser upp hela din dag. Det är från en person som vet precis vad han/hon ska säga för att få dig att må bra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons