Torsdag 22/10

22 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du egna initiativ och det är bra. Genom att var driven skapar du möjligheter till nya samarbeten. Just nu vill du utveckla din förmåga att skapa bra gruppdynamik på arbetet. Du måste hitta ett sätt att få alla att trivas i gruppen.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen är du stressad och periodvis på dåligt humör. Det ställs höga krav på dig den här dagen och det gäller att du levererar. Under eftermiddagen får du oväntat beröm av en chef. Kvällen blir lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du gjort fel mot en kollega och ändå har du svårt att be om ursäkt. Din stolthet kommer i vägen för ditt vett i just det här fallet. Kvällen blir rolig och informativ. Dy lyckas prestera ut över det vanliga i ett offentligt sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar du tag i en hel del tråkiga småprojekt som blivit liggande. Kanske inte den mest givande dagen, men du känner dig nyttig och det får dig på gott humör. På kvällen unnar du dig lite extra lyx.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga säga nej även om du vet att det får konsekvenser. Det är inte så ofta som du sätter dig på tvären men nu har en kollega/chef gått lite för långt i sina krav. Det måste finnas en rimlighet i det han/hon vill att du ska göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en kreativ torsdag där tonvikten ligger på lärandet och på att ha kul. Genom att leka fram ny kunskap lyckas du kombinera nöje med nytta. Under eftermiddaggen blossar det upp en konflikt mellan två av dina kollegor/vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du överväger att tacka nej till ett frestande erbjudande bara för att du är orolig över den förändring i din vardag som det kommer att innebära. Var inte för snabb att säga nej, det här är en möjlighet som bara dyker upp ett fåtal gånger i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig torsdag framför dig även om den innebär både hårt arbete och en hel del stress. I grund och botten finns det positiv energi den här dagen som gör att det mesta känns roligt. Skratt och humor kantar arbetet och gör att allt går lättare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du måste försöka att driva din linje lite hårdare om du ska få igenom din vilja. Tyvärr är det inte så enkelt som det låter eftersom du måste gå emot flera auktoritära personer. Här gäller det att vara envis.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir mer än annorlunda. Den inleds lugnt och behagligt. Du tror att du bara ska jobba på, gå hem kanske träna lite. Efter lunch händer det något som får dig att tänka om i flera sammanhang. Det verkar ha med romantik och kärlek att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer upp på en vän som behöver din hjälp. Egentligen verkar det vara att han eller hon vill ha sällskap i något sammanhang och vill att du ska följa med. Är det en dubbel date kan det bli intressant på mer än ett sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du söker information om något som skett den senaste tiden, men det verkar vara svårt att få fram rena fakta. Här måste du anstränga dig om du ska få den korrekta historien och inte subjektivt färgade åsikter om vad det är som hänt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons