Fredag 23/10

23 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och kreativ. Du får inspiration från Månen och det gör dig nyskapande i ditt sätt att hantera jobbet. Dina kollegor blir både roade och lite oroade av ditt sätt att vara idag. Du är charmig på gränsen till flirtig samtidigt som du är ofokuserad och drömmande.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik fredag där det gäller att vara redo för det oväntade. Det finns en mängd olika projekt som du ska ta dig an, men det dyker hela tiden upp nya måsten som kommer i vägen för din ”att göra” lista. Organisation är A och O den här fredagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du är på gränsen att gå för långt med en kollega som redan på morgonen är upprörd och lättretad. Genom att hela tiden provocera honom/henne så riskerar du att hamna i ett rejält bråk. Tyvärr tycker du att det är alldeles för roligt att jäklas för att låta bli.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen är det bra om du håller en jämn nivå. Försök att inte stressa även om det är svårt. Du kommer bara bli mer ineffektiv om du jagar upp dig. Kvällen tycks bjuda på roliga aktiviteter. Det kan vara sport eller så träffar du vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen är det bra om du är uppmärksam på detaljer. Du har en förmåga att blir lite disträ just nu och du missar du en hel del väsentligheter. Under dagen möter du en person som får ditt hjärta att slå lite fortare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir en riktig pulshöjare. Du får veta att du lever redan på morgonen och sedan blir det bara mer och mer som ska göras. Här gäller det att ta många minipausar och beta av en lista istället för att jobba lite på måfå. Kvällen blir harmonisk och mysig.

Vågen 23/9-22/10

På något sätt så kretsar den här fredagen kring mat. Det finns ett genuint intresse hos dig för vad du stoppar i dig. Idag har du möjlighet att använda dig av dina kunskaper i ett sammanhang som har med jobbet att göra.

Annons

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stressig, men intressant. Du lär dig en hel del saker av en kollega och det underlättar arbetet. Finns det möjlighet går du gärna ut på lunchen och unnar dig lite extra god mat. Du är inne i en period där du vill skämma bort dig själv lite extra.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härligt kreativ fredag där Månen bidrar till att öka ditt konstnärliga sinne. Du skapar gärna med händerna idag snarare än att jobba med kontorssysslor. På kvällen vill du träffa vänner, slappna av och skvallra lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir händelserik och förtrollande. På dagen är det jobb som gäller, men inte mer än att du hinner skratta och prata med dina kollegor. Under kvällen verkar du vara bortbjuden på en fest. Är du singel kan det mycket väl vara romantik i luften för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och innehållsrik fredag. Du fokuserar på jobbet och på att hinna klart med ett projekt. Kvällen tycks kretsa kring träning och kring något du ska göra senare i helgen. Var inte rädd för att dela med dig av dina tankar och reflektioner den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att inte blir arg på en person som inte hör av sig trots att du upprepade gånger har tagit kontakt med honom/henne. Här gäller det att försöka ha tålamod. Det ligger mer bakom det här än du kan ana från början.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons