Söndag 25/10

25 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Under den här söndagen kan ett mail eller ett sms få dig ur balans. Det handlar om en vän som släpper en oväntad och smått chockerande nyhet. Här gäller det att ta ett steg tillbaka. Funder över situationen innan du ger någon respons på hans/hennes uttalande.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lagom aktiv. Du roar dig med att träffa en vän och höra lite på det senaste skvallret. Under dagen får du också möjlighet att testa på en sport eller en aktivitet av något slag. På kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör av med alldeles för mycket pengar just nu och det är du väl medveten om. Här gäller det att hålla lite i utgifterna så att de inte springer iväg. Tänk på att julen närmar sig fortare än du tror och att den kommer innebära en hel del utgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt sätt att se på situationen som du hamnat i är unik. Istället för att bli avskräckt eller oroad så ser du det hela som en utmaning. Nu gäller det bara att hitta ett sätt att driva din linje utan att det skadar andra i processen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på flera överraskningar så det gäller att du är utsövd och på gott humör för att orka med. Under dagen kan en vän komma med en bekännelse som gör dig lite ställd. Det här är det sista som du trodde att din vän skulle göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och ganska lugn söndag där fokus ligger på hälsa och välmående. Det är alldeles för sällan som du tar dig tid att skämma bort inte bara din själ utan även din kropp. Oavsett om du unnar dig hemma SPA eller en shoppingtur på stan så blir det en lyckad dag.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt exalterad för något som kommer att ske inom en ganska snar framtid. Ditt största problem är att du inte märker att hela tiden pratar på om samma sak och att din omgivning är rejält trött på det här samtalsämnet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen testar du lite teorier på en vän eller yngre släkting. Du behöver få en respons på dina tankar så att du ser att du är på rätt spår. Under eftermiddagen stöter du på en bekant som du egentligen vill undvika.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en annorlunda söndag eftersom du tycks engagera dig i någon form av aktivitet som du inte brukar ha med att göra. Du är väldigt entusiastisk, men okunnig vilket kan leda till problem. Försök att lära och lyssna idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra söndag där du fokuserar på att ta hand om andra. Du hjälper till och din tjänstvillighet är väldigt uppskattad. Under dagen får du chansen att prata med en vän eller bekant som du beundrar för hans/hennes talang inom ett visst område.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig söndag där du aktiverar dig en hel del. Underdagen får du chans att pröva på något som har med bollar eller spel att göra. Eftermiddagen ägnar du åt att vara nyttig i hemmet. Kanske inte så roligt, men ibland kan vardagliga sysslor får dig att slappna av.

Fiskarna 19/2-20/3

Din nyfikenhet gagnar dig en hel del idag.  Du ger inte upp innan du hittar de svar du söker och det ger dig fördelar. Under söndagen är det bra om du lyssnar på vad en släkting försöker säga dig. Han är mer intuitiv än du anar och han kan ge dig värdefulla råd.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons