Måndag 26/10

26 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att samla sina tankar innan du öppnar munnen. Stjärnorna varnar för att du är lite väl pratglad idag. Merkurius gör att du lätt försäger dig om hemligheter. Om du bara vaktar din tunga så kommer det blir en bra måndag.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen tar du tag i projekt som har med hemmet att göra. Det blir en rolig dag där tonvikten ligger på kreativitet och skapande. På jobbet går allt enligt planerna och det tycker du är skönt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt stolt just nu och därför blir det extra svårt att be om ursäkt när du gör fel. Tänk på att ibland är det bara att svälja det sura äpplet och medge att du inte är perfekt. Måndagen handlar till stor del om att rätta till misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner en oro, men du vet egentligen inte varifrån den kommer. Oftast är Kräftor väldigt intuitiva tack vare att de har Månen som härskarplanet. Lyssna på dig magkänsla, den har antagligen rätt. Att slå bort den här oron är ett stort misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget idag och det blir en kollega snabbt varse. När han eller hon försöker köra med dig så hugger du snabbare än en kobra. Visst är det bra att du inte tar dumheter från någon, men ibland är du lite väl mån om din självständighet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om grupparbete och att fungera i ett större sammanhang. Även om du egentligen tycker illa om den här typen av aktiviteter så håller du god min. Du vet att det är viktigt att framstå som en laglirare.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen kan ett förtäckt hot från en kollega få dig ur balans. Du är inte van vid att bli attackerad, särskilt inte innan morgonfikat. Här gäller det att samla ihop sig. Din kollega skäller värre än hon bits som försök att ignorera det hon säger.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig måndag om du är redo för lite utmaningar. Är du mer inne på vardagliga rutiner kan du uppleva måndagen som an aningen stressig och rörig. Under dagen får du mycket uppskattning från en av dina chefer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar det lugnt den här måndagen. Du känner dig inte i form och därför är det svårt för dig att dra upp tempot även om det behövs. En arbetskamrat kan bli irriterad på att du är så långsam. Här gäller det att vara öppen med hur du mår.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du tar tag i olika projekt som du inte hunnit med i förra vecka. Det känns skönt att kunna avsluta en mängd saker innan du påbörjar något nytt. Ibland har du lite för många bollar i luften samtidigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en arbetsam men matnyttig måndag där du får mycket gjort. Ditt enda problem är att många kollegor drar i dig för att få hjälp och det ger dig mindre tid till ditt eget arbete. Var tuff och säg nej om du känner att du inte hinner med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt blyg iför en ny kollega idag. Vanligtvis är du den mest sociala av alla, men det är något hos den här personen som får dig att tystna. Det kan vara en attraktion eller bara en stor respekt för hans/hennes kunnande.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons