Tisdag 27/10

27 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en givande tisdag, i alla fall ur arbetssynpunkt. Du är driven och tänker ut över gränserna vilket gynnar samarbete. Ditt sätt att hantera stress är föredömligt. På kvällen känner du dig ovanligt pigg och vill gärna hitta på något kul.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lugnare än måndagen, och det tycker du är skönt eftersom du behöver minst en dag att vila upp dig på. Under dagen möter du en person som har en ganska giftig tunga. Här gäller det att inte besvara eld med eld, utan ha styrkan att bara gå därifrån.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar segt, du har svårt att hitta en bra arbetsrytm, men ju längre dagen går ju piggare blir du. Du är som mest effektiv efter lunch så lägg de jobbigaste uppgifterna där. På kvällen hjälper du en släkting eller vän med ett byggprojekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att få människor att må bra idag. Det finns en naturlig omtanke hos dig som väcker en hel del glädje hos dem som du möter. Under dagen får du chansen att vara lite mer aktiv i ett visst sammanhang som har med välgörenhet att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt mån om att få som du vill i olika sammanhang och det påverkar ditt omdöme idag. Egentligen är det bäst om du backar i en fråga där du inte har så mycket kunskap i, men risken är stor att du gör precis tvärtom istället.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen är du väldigt misstänksam mot en kollega som plötsligt, över en natt har blivit väldigt vänlig. Du tror att han eller hon bara väntar på ett tillfälle att hugga dig i ryggen och det finns en risk att du har rätt i det här fallet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om möjligheter och om att våga sticka ut. Du brukar oftast välja ett ganska säkert spår eftersom du tycker det är obehagligt att märkas för mycket. Just nu påverkas du av eld och då tycker du att uppmärksamhet är lite roligare än annars.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att förtrolla och charma de människor som du möter just nu. Det handlar om en kombination från Venus och Månen som gynnar ditt tecken under en tid framöver. Utnyttja dina talanger till att skapa möjligheter på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett motstånd hos dig just nu. Du vill inte ta ansvar eller jobba mer än nödvändigt. Det handlar om en tillfällig svacka, men den kan vara nog så jobbig. Här är det bra om du hittar en vän som kan peppa dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och innehållsrik tisdag med betoning på vänskap och flirt. Just nu finns det mycket romantik i ditt tecken så det är bara att passa på att njuta. En vän söker upp dig för att få med dig på en aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här tisdagen är du väldigt lugn och harmonisk. Du har en hel del arbete att genomföra, men eftersom du har valt att hålla en ganska låg ambitionsnivå idag så blir det inget problem att hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att trotsa en chef men det går inte så bra. Den här personen är bättre att manipulera snarare än att trotsa öppet. Under dagen kan el kollega få hjärnsläpp och då är det bra om du finns till hands och stöttar honom/henne.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons