Onsdag 28/10

28 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att ge svar. Var rak med dina åsikter och undvik att försätta dig i situationer som kan skapa konflikter. Genom att vara ärlig så vinner du respekt, särskilt hos dina kollegor idag. Kvällen handlar om att ta hand om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir stressig på ett roligt sätt. Du har massor av idéer som du vill genomföra och vissa är bättre än andra. Här gäller det att inte sätt begränsningar utan våga testa dina gränser. Du kommer att inse att ditt kreativa tänkande är stort just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen tvingas du konfrontera gamla demoner och det kan göra ont. Det handlar i stort sett om att du måste klippa bandet med det förflutna för att kunna gå vidare. Kvällen bjuder på massor av roliga aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där det plötsligt bli en annorlunda vändning på ett samtal Du trodde att du satt med alla fakta på hand, men nu inser du att det är precis tvärtom. Du har bara skrapat på ytan av sanningen och idag får höra en massa nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte rädd för att göra fel. Alla är vi barn i början, även du. Du måste förstå att du är i en lärande process och då blir inte allt som man tänkt sig ibland. Under eftermiddagen får du ett välförtjänt beröm av en kollega eller chef.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och lite stressig, särskilt på morgonen då du verkar försova dig eller komma försent av någon annan anledning. Här gäller det att vara så effektiv som möjligt innan lunch så att du inte halkar ohjälpligt efter.

Vågen 23/9-22/10

Var inte så arg idag det kommer inte att hjälpa dig. Försök att ta ett djupt andetag när du känner att humöret rinner till. Under dagen får du en starkare påverkan från Väduren vilket ger dig energi, men får dig också att bli mer snarstucken.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en stressig period där du inte får så mycket tid för dig själv som du kanske skulle önska. När du har det så här är det bra om du skapar pauser i vardagen för att hämta andan. Du kan inte tillgodogöra dig all information om du inte får tid att smälta den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska ytlig just nu och det gör att dömer nya människor efter utsidan snarare än att du tar dig tid att lära känna dem. Det här kan vara dumt eftersom du troligtvis missar personer som har fantastiska inre kaviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag där du träffar vänner och njuter av att slippa stressa. Du får en hel del matnyttig information den här dagen och du lär dig att du faktiskt inte vet allt. En person vill lära känna dig bättre men är för blyg för att närma sig dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period där du har fullt upp båda. Det handlar om ett avslut av något slag och du hinner inte riktigt med att kvalitetssäkra det du gör vilket kan skapa frustration. På kvällen är det idrott, motion eller gym som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska intetsägande. Du gör egentligen inte alls särskilt mycket nytta varken på jobbet eller hemma. Du har kommit in i en hösttrötthet som bidrar till att du inte orkar starta upp nya projekt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons