Fredag 29/10

29 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen satsar du på att få de ekonomiska bitarna att fungera så smidigt som möjligt. Det finns utgifter som du måste ta tag i ni innan de blir ännu större och då gäller det att tänka praktiskt. Kvällen blir härligt avslappnad.

Oxen 20/4-20/5

Du omger dig med vänner just nu och dagen går ovanligt fort. Egentligen är du lite besviken på att du inte riktigt hann med alt som du ville hinna med, men du är ändå ganska nöjd över din prestation den här dagen. På kvällen är det hemmamys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hög arbetsmoral just nu och det märker dina kollegor av. De är glada att du orkar ta tag i bitar som andra tycker är tråkiga. Är du singel kan en flirt på jobbet pigga upp vardagen. Det är inget allvarligt menat, men den gör dig glad.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen bjuder på total förvirring så det är bara att följa med strömmen och hoppas på det bästa. Om du försöker styra upp saker idag kommer du märka att det bara blir värre. Lita på ödet och tillåt dig att tappa kontrollen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten att förändra vissa arbetsrutiner och dina idéer verkar gå hem hos cheferna idag. Det blir en skön torsdag där du får mycket gjort utan att för den sakens skull stressa. Kvällen handlar om ett moraliskt dilemma.

Jungfru 23/8-22/9r

Du är på hugget idag och det gör att du kan bli på gränsen till aggressiv. Ibland när du verkligen vill visa vad du går för råkar du trampa på en del ömma tår i förbifarten. Under den här torsdagen kan en äldre släkting behöva din hjälp i vissa sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen är du frånvarande från jobbet på ett eller annat sätt. Det kan vara att du är ledig eller sjuk, men det kan också innebära att du är borta i tankarna. Du har mycket att tänka på när det gäller det privata och det göra att du har svårt att fokusera på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant torsdag där du tvingas att omvärdera en ny kollega. Han eller hon är in så korkad som du först trodde. Hon/hon döljer bara sin intelligens under en hög av ytlighet. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får för dig att du hamnat i knipa, men det visar sig vara hjärnspöken. Du kan slappna av och njuta av torsdagen utan att oroa dig för att dina hemligheter har blivit officiella. Kvällen verkar innebära motion eller träning av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen blir rolig. Du träffar en person som du längtat efter. Det kan vara en släkting eller en vän. Dagen kan även handlar om flirt och romantik. Du vågar visa lite mer av du känner inför en person som du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland kan du vara skrattretande envis och så är fallet idag. Du har insett att du gått för långt i ett visst sammanhang och nu tar du tillbaka både det du sagt och det du gjort. Även om du beter dig dumt ibland så är du oftast förnuftig nog att rätta till dina misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du söker bekräftelse hos en person som visligen tycker mycket om dig, men som har många andra intressen som du får dela tid med. Ibland blir du lite svartsjuk på din partner/väns alla hobbys och så är fallet idag. Var ärlig i dina känslor och prata om det du känner.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons