Fredag 30/10

30 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar stora steg mot en insikt den här dagen. Det handlar om att du faktiskt vet vad du vill i olika sammanhang och att du vågar chansa lite för att uppnå dina mål. På kvällen är det nöjen som fest eller dans som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig och avslappnad du får göra saker som du tycker om och du behöver inte ta hänsyn till alla andras åsikt. Kvällen blir både jobbig och mysig. Kanske avslutar du en fysisk ansträngning så som sport med en god middag eller liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket att göra den här fredagen så det gäller att du håller högt tempo. Under dagen möter du en person som sårat dig för att han eller hon inte lyssnar på vad du försöker säga. Här gäller det att svälja stoltheten och försöka hitta en lösning på ert relationsproblem.

Kräftan 21/6-22/7

Du står lite inför ett val och du tvekar om vilken väg du kommer att välja. Det handlar om starka känslor och du är rädd för att bli sårad. Du känner att du vill utveckla den här relationen till mer än vänskap och du grubblar du på hur du ska gå till nästa nivå i er relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen är du sprudlande glad och framåt. Du jobbar på att utveckla dina idéer fån vision till verklighet. Ditt sätt att arbeta är lite förvirrat. Du börjar på en mängd saker men orkar inte avsluta dem utan fladdrar från en uppgift till en annan under dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en och ett lugn i ditt tecken just nu. Harmonin gör att du inte blir lika lättretad och din familj samt dina kollegor får njuta av din omtänksamma sida. Under kvällen börjar dur sakta nysta i en fråga som inte har några direkta svar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en tillförsikt och en glädje i ditt horoskop den närmaste tiden. Njut av att slippa bekymra dig så mycket. Du lever i nuet och du ser till att göra det mesta av dagen oavsett om du arbetar eller är ledig. Kvällen handlar om att visa sina känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är stressad och irriterad på morgonen. Det kan vara att du vaknar sent, missar morgonkaffet eller för ett problem slängt i ansiktet så fort du kliver innanför dörren på jobbet. Som tut är finns det en kollega som alltid kan få dig på bättre humör, så även idag. problem och tät igen läckor snarare än att jobba

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv fredag som handlar om att lösa akuta problem och att täta läckor snarare än att planera inför framtiden. Här gäller det att du är utvilad och alert, annars är risken stor att du begår ett misstag. På kvällen är det fredagsmys som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gör av med på tok för mycket pengar den här fredagen. Men du har roligt och det är sällan du unnar dig den här typen av lyx. Under dagen möter du en person som du inte sett på länge och du inser hur mycket du saknat honom/henne.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv med rolig fredag. Du har många projekt i elden just nu, men du kommer bara hinna avsluta ett fåtal. På kvällen är det familj eller vännerna som gäller. Du är på festhumör och du vill gärna komma ifrån hemmiljön.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig fredag för din del. Det sprudlar av energi och livsglädje i ditt horoskop och det genomsyrar allt som du tar dig för. Har du ett förhållande så satsar du på romantiken, annars är det vännerna som gäller.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons