Lördag 31/10

31 okt, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du unnar dig en hel del vila den här lördagen. Veckorna är väldigt intensiva och du vill framåt i alla möjliga sammanhang. Som tur är kan du ta en paus från vardagen vissa helger och bara njuta av nuet. Idag unnar du dig något du har velat ha länge.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om hemmet och om att gör bona in dig inför vintern. En dag som gjord för heminredning, ljusshopping och matlagning. Har du en partner kan kvällen bli romantisk. Är du singel kan det hända att du träffa din blivande partner idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är glad, pratig och framåt. Det finns en drivkraft och en vilja att utvecklas hos dig just nu. Det ser ut som du befinner dig på rätt plats i livet. Det finns inget som du skulle vilja förändra just den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en skön lördag där fokus ligger på vänner och på att ha kul. Du är gärna utomhus och njuter av den friska luften. Är du singel finns det mycket känslor inom dig som du skulle behöva analysera och bearbeta. Du tränger undan kärleken av rädsla att bli sårad. Ibland måste man chansa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna visa vad du går för idag. Det finns något av en tävling i ditt horoskop den här lördagen och du är inte känd för att vara en bra förlorare. Oavsett om det är en vänskaplig kubbmatch eller ett OS så vill du vinna till varje pris.

Jungfru 23/8-22/9

Den som sig i leken ger får leken tåla, det är ett ganska tänkvärt ordspråk som du borde fundera över den här lördagen. Du har hamnat i en sits som är svår att ta sig ur utan att såra någon annan eller själv bli sårad. Det handlar om en flirt som har blivit till allvar.

Vågen 23/9-22/10

Din moral är väldigt utpräglad just nu. Du är mycket noga med hur du uppför dig, vad du säger och hur du beter dig inför främmande människor. Det handlar om att du vill ge ett bra första intryck, även om det intrycket egentligen inte stämmer överrens med den du är i verkligheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen ser ut att bjuda en härlig mix av arbete och nöje. Du är på väg någon stans, det kan vara en längre resa eller en kortare utflykt. Under den här turen får du möjlighet att lära känna en person lite närmare. Han eller hon visar sig vara väldigt annorlunda mot vad du föreställt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv lördag där du stressas att ta vissa beslut som du egentligen borde undvika. Ibland är du väldigt impulsiv och så är fallet idag. Kvällen blir lång och mysig. Du umgås med människor som står dig väldigt nära.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period där du försöker att hitta din plats och det är svårt. Det sker så mycket omkring dig att du inte får det lugn du behöver för att fundera över livet. Du är även uppvaktad av en person som inte intresserar dig på det sättet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv lördag men en lugn och skön kväll. Den här dagen handlar om att få tråkiga saker gjorda utan att stressa eller att tvingas att slarva på grund av tidsbrist. På kvällen är det framför allt god mat som är i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du gärna lära känna en person på ett djupare plan, men varje gång du tränger in under ytan som möts du av ett passivt motstånd. Det är som om personen ifråga både vill och inte vill att du ska komma närmare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons