Söndagen 1/11

01 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland är du ovanligt morgonpigg och så är fallet den här söndagen. Genom att vakna några timmar före alla andra får du möjlighet att njuta av lyxen att ostört kunna fundera över livet. Dagen tycks till stor del fokusera på en äldre släktings behov.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Genom att visa att du faktiskt har egna behov som du vill prioritera så sätter du ned foten gentemot resten av familjen. Kvällen blir lite långtråkig, men det tycker du egentligen bara är skönt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen är det mycket fokus på saknad och längtan. Det kan vara en älskad släkting som nyligen har gått bort eller någon annan som plötsligt försvunnit ur ditt liv. Oavsett om du tänder ett ljus på graven eller bara sitter hemma och kurar så tillåter du sig att känna sorg.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns både glädje och sorg den här söndagen. Du njuter av att träffa din familj och att vara nära personer som du älskar. Trots all du har i ditt liv så kan du inte låta bli att tänka på hur allt skulle kunna vara om du inte gjort vissa val.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig för en hel del den här söndagen. Det handlar dels om frivilliga åtaganden och en del saker som du helt enkelt måste göra. Dagen går fort och du har roligt. En vän/kollega/granne överraskar dig under eftermiddagen. En paus i arbetet är precis vad du kan behöva.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna vara mindre dömande och mer öppen den här söndagen. Som jordtecken kan du bädda in dig i fördomar och begränsa din värld en hel del. Idag hamnar du i en situation där det krävs att du har ett öppet sinne om du ska få ut något av det hela.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ge och ta i alla möjliga sammanhang. Genom att hitta kompromissar så lyckas du få en härlig och relativt problemfri söndag. När det gäller kärleken så har du alla möjligheter i världen att charma vem du vill just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en eftertankens söndag där du funderar mycket över livet och över döden. Det är inte ofta du tar dig tid att brottas med den här typen av existentiella frågor, men Allhelgondagen väcker något inom dig som gör att du öppnar upp dig för en ny typ av filosofiska tankar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att säga vad du egentligen tycker och tänker. Du döljer dina verkliga känslor bakom en hög mur av korrekt beteende och välpolerad yta. Idag finns det en risk eller chans (lite beroende på hur man ser det) att någon får den här muren att rämna och dina känslor att flöda.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar inte så mycket alls den här söndagen utan tillåter dig bara att vara. Det blir en skön dag utan grubbel. Under dagen tar någon kontakt med dig. Du blir lite förvånad eftersom det är en person som inte hör av sig så ofta. Han eller hon saknar dig mer än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt småprojekt som du vill få avklarade innan det blir ännu kallare. Har du möjlighet och lust så kan det blir en tur till kyrkogården. Du tycker det är skönt att kunna få fundera lite över döden och livet en dag som denna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du inte kan driva igenom din vilja i ett visst sammanhang, ändå försöker du trots att du vet att du kommer att misslyckas. Det handlar snarare om stolthet än om sunt förnuft. Ibland kan du vara väldigt envis.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons