Tisdag 3/11

03 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt lågmäld. Du har svårt att fokusera på jobbet och tankarna fladdrar hela tiden iväg. Det finns en påverkan i ditt tecken som är ganska omfattande och det är den du känner av. Det blir lite som om du är på fel plats i livet och undrade hur du hamnade där. Det kommer att bli bättre.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir riktigt varierande. Du tycker det är roligt att låta dig inspireras av olika personer och din humor är på topp. När det gäller arbetet i övrigt så känns det lite motigt. Du tycker att mycket har stått och stampat under en längre tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din tisdag handlar om att hålla ett högt tempo utan att inte låta sig stressas allt för mycket. Du har full förståelse för personer som inte är lika engagerade i det de gör som du är, samtidigt så irriterar deras lathet dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att du spenderar lite för mycket pengar på saker du inte behöver idag. Det finns en lättjefull påverkan på ditt tecken som gör att du tenderar att skjuta upp saker du måste göra idag till imorgon . Du har även dålig koll på pengar och tenderar att ta saker lite som de kommer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen får du gärna visa vart skåpet ska stå. Var bestämd och backa inte även om du hamnar i konflikt. Det här är ett sätt att visa att du inte är en person som man kör med hur som helst. Kvällen blir harmonisk och lättsam.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du pressar din chef rätt mycket just nu, men du kan inte låta bli eftersom du tycker att han eller hon inte riktigt tar sitt arbete på allvar. Se upp så att du inte hamnar i blåsvind bara för att du vill göra ett bra jobb.

Vågen 23/9-22/10

Dagen kretsar kring ett skvaller som verkar för bra för att vara sant. Det kommer att visa sig att ryktet du hört är på riktigt. Under eftermiddagen får du tänka om i en praktisk situation. Här gäller det att vara flexibel.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen en riktigt stressig dag där fokus ligger på detaljer och på att inte slarva. Du har en förmåga att bli väldigt fladdrig och då glömmer du det som är viktigt. En kollega är sur idag och risken finns att hans/hennes dåliga humör går ut över dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fojus ligger på att vara driven och ha visioner . Det borde passa dig perfekt, men istället är känner du att du lider av totalt hjärnsläpp. Hur du än försöker så står du helt utan nya inspirerande idéer. Här gäller det att ta till hjälp utifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir intensivt uppvaktad just nu och det förvånar dig lite. Själv blir du lite blyg i sådana här sammanhang, men du tycker samtidigt att det roligt med uppmärksamheten. Det här är en person som verkligen vill lära känna dig på djupet.

Vattumannen 20u b/1-18/2

Du tar inga risker idag och det är bra. Genom att säkra upp allt du gör så undviker du extra arbete och det kommer att löna sig i slutet av veckan. En person som du bara är ytligt bekant med kommer med en lite udda fråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar en hel del idag genom att sticka ut hakan. Du brukar inte vara så framfusig, men nu tycker du att det är på tiden att du får visa vad du går för. När det gäller hemmet så pysslar du gärna och gör lite extra fint den här dagen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons