Onsdag 4/11

04 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här onsdagen tar du tag i uppgifter  som har med praktiskt arbete att göra. Du tycker det är kul att se hur saker växer fram och du känner dig på gott humör. Under eftermiddagen unnar du dig gärna något lite lyxigt.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen blir ganska harmonisk. Du slipper kollegor och chefer som provocerar dig. Det verkar som om många är borta den är dagen eller så är du själv ledig. På kvällen vill du gärna ut och röra på dig. Du vill börja ett nyttigare liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om att lyssna och lära. Kanske är du på kurs eller så går du något slags utvecklingsprogram på jobbet. Var ödmjuk och gå inte in med attityden att du är bättre än alla andra. Du är där för att lära, inte lära ut.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underhållande onsdag där du får umgås med en person som värmer ditt hjärta lite extra. Det kan röra sig om en crush, men det kan lika gärna vara en nära vän eller en yngre släkting. Om det är en förälskelse är det här det rätta tillfället att visa vad du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen är du envis och ganska dryg mot vissa personer. Solen stärker ditt självförtroende, men kan också göra dig en smula överlägsen. Under dagen kan ett gott samarbete komma ur en väldigt oväntad kombination av människor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite busig idag och det är ovanligt för dig. Oftast är du väldigt korrekt och professionell, men just idag så kryddar du jobbet med både ironi och barnsliga upptåg. Dina kollegor blir förvånade över den här sidan av din personlighet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och annorlunda onsdag där du pressar dig själv mot gränsen för vad du förmår. Du brukar inte orka vara så innovativ som du är idag, men tack vare Månens påverkan känner du dig fylld av nya kreativa och lite annorlunda idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att kompromissa och hitta en medelväg, något som inte alls ligger i din natur. Du måste verkligen försöka tänka utanför ramarna den här dagen och inte låta dig begränsas av det du tror fungerar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på gott humör på morgonen, men dina planer om dagens uppgifter grusas ganska snart när mer akuta problem dyker upp och sabbar din agenda. Här gäller det att behålla ditt goda humör och försöka ta dagen lite som den kommer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag som kantas av humor, upptåg och nya bekantskaper. Du är ovanligt social och drar till dig nya människor som gärna vill lära känna dig. Det enda du bör vara vaksam med är ditt humör som blir extra hetsigt av Mars påverka på ditt horoskop.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att vara exakt och att inte slarva. Ibland är du lite väl pigg på att skynda på jobb som bör hanteras med viss varsamhet. Du gillar inte att hålla på för länge med samma detaljer utan vill gärna rusa in i nästa uppgift.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite magisk. En beundrare ger dig en härlig. komplimang som du kan leva på hela den här onsdagen. En överraskning och en god nyhet ger extra krydda åt den här vardagen. Kvällen handlar definitivt om romantik och närhet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons