Torsdag 5/11

05 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där du tvingas att slåss för det du tror på. Underdagen möter du hård kritik, men eftersom du har Mars i ryggen så kan du hantera den här typen av motstånd utan några större besvär.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kanske inte som du hoppats på. Du tvingas ta hänsyn till en person som du tycker är mest i vägen, men som du inte kommer undan. Kvällen blir betydligt bättre. Då kan du äntligen slappna av helt och hållet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du får jobba hårt för att nå din övertygelse . Här gäller det inte bara att hålla sig själv motiverad utan att även kunna inspirera andra människor att vilja ta del av din vision. På kvällen är det idrott eller motion som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Din envishet hjälper dig när inget annat fungerar. Du har influenser från jord vilket gör att du orkar kämpa på fast det går trögt. Idag får du en oväntad komplimang som få dig att må bra. Du känner att du äntligen är på rätt väg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du hitta en bra arbetsrytm. Här gäller det att ha ett lagom högt tempo. Du har en massa nya uppgifter som tar längre tid eftersom du inte har rutin på dem ännu, samtidigt tycker du att det är kul med lite förändringar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en stor risk att du gör en dålig investering idag. Stjärnorna varnar för alla former av impulsköp. Det som låter för bra för att vara sant är antagligen det också. Låt dig inte duperas av ett vackert leende och inställsamt smicker.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir riktigt skön. Du testar på nya saker och lär dig en hel del den här dagen. Du träffar även nya människor idag och om du anstränger dig kan du knyta en hel del värdefulla kontakter. På kvällen är det hemmamys som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en hel del aktiviteter idag så det gäller att du är utvilad. Det finns en härlig energi i ditt horoskop trots att det är slutet på året. Det är som om du har fått din livskraft tillbaka och nu vill dubara hitta på en massa olika saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen blir härligt oväntad. Du rycks med i olika projekt och dina idéer är mer än välkomna. Under dagen får nya intryck och inspiration från olika håll. På kvällen är du väldigt trött, men nöjd.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen blir du väldigt smickrad eftersom du får uppmärksamhet från en person som har både högre befattning och mer erfarenhet än vad du har. Han eller hon vänder sig till dig för att få råd, något som du tycker är smickrande.

Vattumannen 20/1-18/2

Var förnuftig när du resonerar med dina chefer just nu. Högtflygande visioner går inte hem. Du måste hålla dina idéer på jorden och stötta up dem med fakta. Du har så mycket kreativitet inom dig. Det gäller bara att utnyttja den rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del hårt arbete, men också på många skratt och en del dråpliga situationer. Som vanligt när du är inblandad så blir inget som planerat. Du skapar en härlig dynamik i vilket sällskap som helst.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons