Fredag 6/11

06 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du slår dig själv med häpnad denna fredag. Genom att var lite mer på hugget när du ser att en möjlighet öppnar sig lyckas du driva igenom en plan som nästan bara är på idéstadiet. Nu kommer nästa uppgift, att få din plan att fungera i verkligheten.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv. På jobbet löper det mesta på utan problem även om du irriterar dig på en kollega som är lite självgod just nu. Eftermiddagen ägnar du dig åt en hobby. Kvällen handlar om att umgås med vännerna eller familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har massor av idéer för helgen, men vissa grusas ganska snabbt när du inser att du inte är helt i form. Ta det lugnt idag och stressa inte. Om du har för högt tempo är risken stor att du blir sängliggande hela helgen i en förkylning eller något liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i ett projekt som har med hemmet att göra idag. Det kräver en hel del samarbete i familjen något som inte alltid är så lätt att få till. Idag lyckas du ena alla med hjälp av pepp talk och en massa humor. Kvällen bjuder på god mat och underhållning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du riskerar att ryka ihop med en familjemedlem idag. Ni har kört tillsammans i ett gemensamt projekt den senaste tiden och nu börjar ni gå varandra på nerverna. En klok idé är att ta en paus i arbetet i helgen och gör något kul. Var och en på sitt håll så att spänningarna släpper.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv men bra fredag där fokus ligger på att få ihop projekten för veckan så att du inte lämnar jobbet med en massa lösa trådar. Under dagen får du chansen att visa en chef hur innovativ du kan vara när du sätter den sidan till.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att acceptera att din partner inte är på samma bana som du är när det gäller vinterledigt. Ni tycks ha två helt olika prioriteringar vilket kan ställa till bekymmer. Här är det kommunikation som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen är du extra modig i mer officiella sammanhang. Du pratar öppet inför flera personer och du har inga problem att ta plats. Kvällen är som gjord för att gå ur på stan eller träffa vänner. Det blir en riktigt rolig, men sen kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av humor i ditt tecken just nu. Det finns en härlig spontanitet som gör att den här dagen och kvällen kan bli lite hur som helst. Du är inte den som backar från en utmaning. En vän beundrar dig för din härliga humor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lyckats hamna i en situation som du inte riktigt vet hur du ska ta dig ur. Det handlar om oönskad uppmärksamhet från en beundrare som inte riktigt fattar att du är ointresserad. Samtidigt som du vill säga ifrån vill du också undvika att såra personen ifråga.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik fredag där intressen som har med naturen att göra står i centrum. Du lyckas prestera en hel del den här dagen. Kvällen handlar om att vara försiktig med information som du sitter på. Den kan lätt hamna i fel händer.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant fredag där du får lära dig tålamod i olika sammanhang. Här gäller det egentligen bara att hänga med så gott det går och att inte ha för höga krav Om du tar dagen lite som den kommer så blir det riktigt trevligt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons