Lördag 7/11

07 nov, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir inte som du hoppats på. Det är för många järn i elden så inget blir riktigt vettigt utfört. Under dagen finns det risk att du ryker ihop med en äldre släkting eller vän. Här gäller det att inte stoltheten kommer i vägen f ör er fina relation.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en risk att du stressar lite mycket idag, men så länge du är utvilad så ska det inte vara några problem. Du hinner mer än du tror på kort tid när du är effektiv. Från eftermiddagen är det mys långt in på natten som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna säga ifrån när en ytlig bekant eller granne blir lite för krävande. Om du är allt för snäll så kommer han eller hon utnyttja det. Under dagen får du en härlig upplevelse i form av en utflykt eller en kortare resa.

Kräftan 21/6-22/7

Pengar spelar en central roll den här dagen. Du har så mycket du vill investera i men du inser snabbt att dina tillgångar är begränsade. Här gäller att utnyttja din fantasi och se alternativa vägar. Försök att hitta det du vill ha fast kanske begagnat eller i ett annat märke.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra även om den inleds lite stressigt. Du tvingas upp tidigare än du tänkt dig och det förbättrar knappast ditt humör. Under dagen har du chansen att testa din kreativitet i ett ganska oväntat sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är din fantasi på topp tack vare Jupiters placering. Om du slår dig ihop med ett Lejon kan ni verkligen uträtta stordåd. Tillsammans skapar ni något unikt och långvarigt. Kvällen blir inte så festlig, snarare mysig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra lördag där du lyckas förverkliga några idéer du har om förbättringar i hemmet. Du tycker om att arbeta med händerna, men det är inte så ofta du får tid att jobba praktiskt. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du bidrar med en hel del matnyttig information idag. Du sitter inne på värdefulla kunskaper inom ett område som en vän/släkting inte alls behärskar. Njut av att briljera utan att verka skrytsam. Kvällen blir mysig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om släkt eller vänner. Den verkar bjuda på ett firande av något slag. Det kan vara en födelsedag eller en släktmiddag. Under dagen möter du flera personer som du inte sett på länge. Det blir ett kärt återseende.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här lördagen är du egentligen inte i högform, men du har sett fram emot den så länge att du lite struntar i hur du mår. Du njuter i fulla drag av att omge dig med människor du älskar, äta god mat och att bara ha det bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du problem med vem du ska vända dig till för att få hjälp med ett rätt så känsligt dilemma. Kanske är det bra om du går tillbaka till dina rötter igen. Leta rätt på dina gamla vänner och hitta tryggheten i det välkända.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på en person som inte finns så mycket vid din sida som du skulle vilja att han eller hon gjorde. Det handlar om förändringar i både en vänskap och i en kärleksrelation som skapar den här typen av problem.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons